- Apple Watch
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akidobos74
aktív tag
Azt hiszem ez az értesítés dolog beállítás kérdése. Én nem szeretem, kikapcsoltam minden ilyesmit, nekem csak az alkalmazás ikonja jön. Feloldott állapotben is, mert az, hogy állandóan kitakar a képernyőből, mert valaki rám ír és úgy szoktak írni pl. Messengerben, hogy kb. szavanként küldi el az üzit, az nagyon idegesítő..
Ez mondjuk nem telcsi fícsör, vagy negatív fícsör, hanem droidos túl bonyolítás...
Gyári mail kliens nincs, de engem nem zavar, mert Gmailezek. -
Yeffy
veterán
nem hiszem, h van mar gyari email kliens, anno HTC-men (Oreo-val jott ki, asszem elsok kozott) a gyari alkalmazas, amit nem hasznaltam, Pie-ra valo upgrade-kor automatikusan a Gmail appot nyitotta meg, mar nem a sajtot. amit amugy osse hasznaltam, mivel lehet mas fajta fiokot is felvenni ra, vagy ott van az Outlook app a ceges mailemre, meg millio masik a store-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Okos Otthon / Smart Home
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő