Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
most még kizártnak tartom...későbbiekben is minimális (szinte semmi
) esélyt nem látok erre....most még inkább csak az újdonság ereje miatt próbálgatják az emberek...meg persze azért mert nem nagyon lehet megfogalmazni mi is ez igazán...csak akkor tudod meg, ha ki is próbálod...
-
-
pzstm
titán
Újabb 8 meghívót kaptam....15meghívóm van jelenleg....
bár ismerőseimet végigkérdezve, már lassan jolinéninek is lesz vévje..... -
pzstm
titán
Újabb 8 meghívót kaptam a napokban...továbbra is lehet PM-ben jelentkezni
-
pzstm
titán
Sziasztok!
Ma kaptam google-től invite linket...illetve van még meghívóm is....akinek kell az PRIVÁTBAN jelentkezzen please email címmel.Köszönöm!
-
pzstm
titán
Ma reggelre a következő e-ma...khmm...akarom mondani Wave fogadott:
"Invite others to Google Wave
Google Wave is more fun when you have others to wave with, so please nominate people you would like to add. Keep in mind that this is a preview so it could be a bit rocky at times.Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick.
Happy waving! "Összesen 8db meghívási lehetőséget kaptam. Aki esetleg igényt tart rá, az bátran jelezze
-
pzstm
titán
engem is felvett egy kedves emberke Google Wave partnernek, vagy hogy is fogalmazzak, és meghívót is küldött havernak, de még neki sem érkezett meg
-
pzstm
titán
aki meg esetleg Wave-hez jutott, az a közös tesztelés céljából nyugodtan hozzáadhat a Wave-es listájához vagy hogy is mondjam
potorzs@googlewave.com
-
pzstm
titán
email-fórum-csevegés-alkalmazások egy honlapon belül.......
ha jobban belegondolok, nekem elsőre facebook ugrik be kicsit
Szóval picit szkeptikus lettem/vagyok, bár lehet csak azért, mert nem igazán tudom elképzelni, hogy is akarják megvalósítani a dolgokatpersze invitálást nekem is küldhetnek PM-ben megadhatom gmail-es címemet
-
pzstm
titán
akkor csak rossz helyen nézegettem (igaz nem sok időm volt eddig
), de azért még bízok benne, hogy hátha valaki olyan kap meghívót, aki megszán engem is eggyel...
bár így, hogy egyre többet utánaolvasgattam, egyre jobban kezdek lelombozódni (kezdem lassan megérteni mit is akarnak...)
-
pzstm
titán
válasz
#16820480 #64 üzenetére
nyilván az lesz a legjobb, meg az alkalmazások is nyilván arra az OS-re fognak elsődlegesen készülni. Bár anno Google mintha valami olyasmit mondott volna, hogy nem Windows riválisnka szánják a Google OS-t, illetve, hogy egy teljesérték OS-nél jóval kevesebb funkcióval fog rendelkezni. (nyilván ez majd az idők folyamán fokozatosan bővülni fog
)
-
pzstm
titán
hát nekem egyre zavarosabb ez az egész
Valaki küldjön már egy meghívót -
pzstm
titán
eljött az ötóra...valaki kapott már meghívót?
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz
attila9988 #2 üzenetére
ha meg esetleg google accountod van is, csak jogosultságod nem lesz a Wave-hez
-
pzstm
titán
Hát kíváncsian várom mit is fognak kihozni belőle
Igényeltem én is meghívót (igaz kicsit későn), szóval ha esetleg lesz itt olyan akit meghívnak, és nem sajnálná tőlem a meghívót, az írjon rám egy PM-et!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged