- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Igen most kezdtem el a ciscot.
Persze nem lehet mindenhez erteni ( sajnos ), ezert kezdtem el most egy temara koncentralni, de mellette a suliban is szeretnek jol teljesiteni, mert nem szeretem ha valamibol eppenhogy atcsusszanok ugy, hogy kb. lovesem sincs az egeszrol.
-
gghrtz
őstag
En pl. most nagyon raalltam a halozatokra, es persze lehet azt ugy is tanulni, hogy csak kapargatom a felszint, meg ami tenylegesen kell a gyakorlatban azt megtanulom, de ugy erzem, hogy ahhoz hogy valoban tisztaban legyek az egesszel teljes melysegeben erteni kell. Sajnos sok a toltelek targy, most pl. fingom sincs miert kell nekem a valoszinusegszamitas, es egyeb nyalanksagok.
-
gghrtz
őstag
Ha szereted a matekot es erdekelnek a kicsit magasabb szintu tudomanyok akkor azert erdemes gyetemre jarni. En pl. az miatt ertettem meg hogy hogy mukodik pontosan a wifi, hogy tanitanak most ebben a felevben elektronikat ( valtakozo aramrol tanulunk), es lezerfizikat(fenyrol tanulunk, ami ugye egy elektromagmeses hullam), Halozatok II-bol wifinel a modulaciokat tanitottak, meg persze sokat utana is neztem, es marha jo erzes hogy tudom hogy mi az a BPSK, QPSK,QAM, es tenylegesen hogyan allitjak elo( meg persze wifinel tanultunk csillapitast, es jelerosseget szamolni es az is marha erdekes volt)
-
gghrtz
őstag
Pedig, ha valoban azt tanitanak 3,5 ev alatt ami tenyleg kell, akkor a hozzaallas is mas lenne az egesz foiskolahoz! Nem veletlen, hogy sokan kibuknak meg kettessel csusznak at, mert kit motival az, hogy mindenfele hasznavehetetlen, de legalabb jo nehez dolgokat kell tanulni.
-
gghrtz
őstag
A foiskolan sajnos nem tudjak megfeleloen atadni a tudast, mert ami fontos lenne keves oraszamban oktatjak, mert ott van mellette a sok toltelek hulyeseg. Ezert nagyon orulok neki, hogy a foiskola mellett kulon tanulok ciscot a sajat penzemen, mert tudom, ha lediplomazok a mernok infon atlag 4-essel, meg mondjuk 5-os allamvizsgaval( remelem), hiaba lesz nekem nyelvvizsgam, okj-s felsofoku rendszergazdam, kb. Korberohognek, hogy nem ertek semmihez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest