- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz
Peterson_ #153 üzenetére
A pénz nem boldogít, de azért szívesebben sírok 1 ferrariban, mint a híd alatt.
Na jó viccet félre téve én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy a pénz csak 1 eszköz amivel el lehet érni a boldogságot meghatározó dolgokhoz. Stabilitás, folytonosság, nyugalom (ahogy mondtad is), és nem elhanyagolandó az öröm. Az az ideális, ha vannak az embernek szerettei, meg pénze is, hogy ha kell meg tudja őket lepni 1-2 dologgal, ha éppen úgy hozza az élet. -
Jhonny06
veterán
válasz
Peterson_ #50 üzenetére
"Az a legnagyobb probléma, hogy birkák vagyunk.
Tudom, ez így csúnya és erős, de ez van.
Gyakorlatilag azt lehet megtenni az emberekkel amit hagynak, és ha hagyják/hagyjuk, akkor Ők ugyan miért is ne tennék?"Most őszintén, mit tudsz ellene tenni? Amelyik országban nem szivatják mindenféle idióta intézkedésekkel az embereket, ott sem azért nem teszik, mert kemények az emberek és felszólalnak, hanem mert normális a vezetés. Az embereknek semmi beleszólása nincs a politikába, azon kívül, hogy elmennek szavazni. Hiába mondogatják az emberek, hogy "te szavaztál a fidesz-re", az mszp idejében is legalább ennyire szar volt minden. Újra megkérdezem: mint birkák, mit kellene tennünk, hogy ne így legyen? Mert azzal, hogy kimész demonstrálni, semmit nem érsz el, itt az egyetlen módszer pl. az lenne, hogy valamelyik komolyabb politikust meggyilkolják, de ezzel megint nem tudom, hogy mit lehet elérni, másrészt senki nem fogja/meri megcsinálni.
-
bambano
titán
válasz
Peterson_ #32 üzenetére
két probléma van ezzel a hozzáállással:
1. attól, hogy a kereskedelmi dolgozók szívnak, tetű dolog megkövetelni, hogy szívjon más is.
2. egy csomó más területen is hosszú a munkaidő, például a mezőgazdasági dolgozóknak nagyjából mostanában ért véget az év, eddig folyamatosan dolgoztak. betakarításkor, idénymunkák esetén nincs nyafogás, hanem mennek dolgozni. őket miért szivatják? -
7
addikt
válasz
Peterson_ #24 üzenetére
Félreértesz. Nem firtattam a döntést magát, nem mondtam róla véleményt. Annyit írtam, hogy szerintem (ha már úgyis meghozták ezt a döntést) az alkalmazkodás az elején döcögős lesz, de szép lassan be tudjuk majd építeni az életünkbe azt is, ha vasárnap nem lesznek nyitva az ilyen-olyan boltok.
Ne ugorj nekem, nincs miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Könyvajánló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest