Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
Viktor77 #169 üzenetére
Köszönöm!
Egyébként az lesz még érdekes dolog, hogy mi lesz azokkal az üzletekkel, amik szupermarketek mellé települtek, jellemzően egy épületben vannak velük. Jó pár helyen van erre példa, ahol posta, mobil szaküzlet, étterem, gyógyszertár, virágárus, pékség van egy-egy szupermarkettel egy épületben. Ők ugyan nyitva lehetnének, de megéri majd nekik?
-
válasz
Viktor77 #118 üzenetére
A szabad munkához való jogot sértik ezzel a lépéssel.
Nem beszélve a bérekről, mert ha Vasárnap nem dolgoznak majd, akkor kevesebb az a munkaidő amit a munkások között szét kell osztani ugyanannyi emberre. Nagyon valószínűsíthető pl. egy 0-24-es Tesconál (nem vagyok Tesco párti, se más párti csak a példa miatt), hogy a kevesebb nyitvatartási idő miatt kevesebb munkaerő fog kelleni.Azért dolgoznak sokan Vasárnap, mert kell az plusz pénz amit azzal keresnek és most ezt jó pár embertől elveszik, mert csak.
-
total90
veterán
válasz
Viktor77 #118 üzenetére
Nem sertesz senkit, nem is mondtam/irtam.
Nem mondta Neked senki, hogy mit csinalj vasarnap, csak, hogy egyes uzletek nem leszek nyitva. Senkinek nem lett beosztva, hogy ezt vagy azt csinalja.
Az utolso bekezdesedben nem ertem az osszefuggest, szoval ha nincs love, akkor kimozdulsz, de ha van, akkor otthon maradsz
-
zolee5016
őstag
sry...
Ugye a maszekok még szóba se kerültek akkor...
Én pék vagyok üzemvezető....4 áruházláncba szállítunk,és mind a 4 zárva lesz vasárnap....nekünk anyagi,és humán szinten ez kb milliós nagyságrendű spórolás és kb 300e forintnyi bevételkiesés...emberi létszámban meg teljesen marad minden ahogy van.... -
Peterson_
addikt
Az a legnagyobb probléma, hogy birkák vagyunk.
Tudom, ez így csúnya és erős, de ez van.
Gyakorlatilag azt lehet megtenni az emberekkel amit hagynak, és ha hagyják/hagyjuk, akkor Ők ugyan miért is ne tennék?
Mindenki morog, meg keménykedik, de marhára nem tesz semmit..sokszor azt sem amit esetleg tehetne.
Ugyanez van munkahely szintjén, de mint népet tekintve méginkább.
Az szép és jó, hogy most már utcára vonulgatnak a népek, de könyörgöm, ezt már rég még kellett volna tenni, mivel annyiszor lettünk nyilvánosan hátulról megb...abajgatva, hogy annyit még a gayradar.com sem látott.
Nem mennék bele mindenbe, de elég csak azt nézni, hogy majd' fél hónapot minden egyes dolgozó ingyen melózik.
De a helyzet az, hogy a fejeket kellene kicserélni, amihez több generációnak kellene úgy hozzáállni a közös dolgokhoz ahogy most nem teszi.
Aki meg az elmúlt 10-20 évben jelen volt bármilyen szerepben a politikai elitben, többet az életben nem engedném az efféle tevékenységek közelébe sem.bambano:
Egy probléma van ezzel a hozzászólással, hogy teljesen félreértetted.
Én arra reflektáltam, amit a kolléga írt, miszerint mi akadályozza meg az ember gyerekét hogy hétköznap vásároljon.
Én meg leírtam nagyon dióhéjban az én munkarendem.
Félreértés ne essék, én is dolgozom hétvégén, karácsonykor, Szilveszterkor, az év bármely napján, de itt még jön az, hogy ennyiből nekem sem szabadna, meg az ápolónak, orvosnak, tűzoltónak és még sorolhatnám.
Az egész dolog úgy ahogy van egy hatalmas baromság, aminek még a magyarázata is sántít...nem beszélve az egyértelműén romboló hatásáról a gazdaságra.
A legnagyobb probléma, hogy itt nem érdekek és eszmék alapján megy a kormányzás a realitás talajától mérföldekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged