- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
válasz
jacint78 #111 üzenetére
Hogy mivan??
Én még emlékszem annak idején, GeForce 4-re volt kötve bátyám tévéje, és időnként segítenem kellett beállítani a klón módot a tv kimeneten. Hát az egy halál volt. Sokszor alig találtam meg fél óra kínlódás után. Míg az itteni 8500-asomon egy kattintásból bejött a megfelelő menü. Igaz, ez régen volt. De most se hiszem, hogy másképp lenne. -
SylverR
senior tag
Épp azért is jó, hogy lassan fejleszt, mert így rávan kényszerítve a piac, hogy az sw-n fejlesszen. Rohadtul unalmas volt már, hogy évente duplázódott a HW, míg az SW egyre nagyobb hulladék katyvasszá vált. Ideje a váltásnak. Ha ezzel az nv is gyorsul? Gyorsuljon! Nem baj! Nem érdekel ez a része.
-
SylverR
senior tag
Nem célozgatok, és nincs hangulatom semmiféle vitára. Csupán érdeklődtem, hogy észre veszed-e a részre hajlást magadon. De látom nem.
A tény az, hogy megveszel egy 260x-et, 270x-et, 280x-et, és jó időre van egy kellően erős VGA-d. Pont. Az ár, fogyasztás, másodlagos kérdés (az is teljesen mindegy hányan veszik meg. Sokaknál a videokártya szó egyenlő a "dzsíforssz"-szal, és ez igaz idehaza is, és odakint is. Innentől kezdve az egész csak a tájékozatlanság hibája, és hogy a boltosok nem okítják ilyenkor az embereket, és beszélik rá a másik fél termékére. Érdekes mód ha a kisebbik gyártóval indítasz, rögtön tudják ajánlani a nagyobbat...). Ergo van konkurencia. Lehet választani. Téma zárva a részemről. -
-
SylverR
senior tag
válasz
Petykemano #25 üzenetére
Oké, ezt benéztem...
Hiba van a mátrixban. Tisztán emlékszem, hogy beszélgettem a témáról, és említettem, viccből, hogy remélem nem követi az AMD a kékek hidazását. Csak azt felejtettem el, hogy ez egy szóvicc volt - a bridge -> ridge hasonlóságára -, és nem is olvastam el rendesen a kommentedben a szót.@(#28) bacsis:
Tisztában vagyok vele hogy ez egy szubjektív vélemény a részedről, de mégsem értem miért mondod. Tekintve hogy ez nem egy akciójáték, vagy fps, hanem egy stratégia, ahol sok pici ilyen kis űrhajócska fog röpködni a levegőben. Ahhoz képest szerintem eléggé jó.@(#31) jacint78: "Rajzfilm"es? Egy űrhajó más érzetet nem is kelthet bennünk. Főleg egy ilyen, mivel ilyen még nem létezik. Kicsit plasztik, hiányoznak részletek, ezt aláírom. De nem olyan rossz ez. Nekem bejön.
-
SylverR
senior tag
válasz
Petykemano #20 üzenetére
Miért-miért-miért?
Miért követi a kéket nevezék tanát az AMD? Menjenek a fenébe a hidakkal már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest