Hirdetés
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
johny dragon #65 üzenetére
Azt megtehetjük, hogy a nevén hivjuk szerencsétlent? Hátamon az összes szőr égnekáll ettől az elnevezéstől ahogy a magyar jónépnek sikerült parasztositani.
-
törölt tag
válasz
johny dragon #65 üzenetére
de hiába linkeled ide ezt most, mert az xms az nem apple bolt, hanem csak egy retailer.
amúgy azzal szerintem nagyon sokan tudnának vitatkozni, hogy az egyik legjobb lejátszó lenne. az egyik legnépszerűbb az lehet, de azért vannak nála jobbak bőven. érdemes néha független teszteket is olvasni. -
törölt tag
válasz
johny dragon #63 üzenetére
fogalmam sincs mennyi volt az amerikai ár. az európai emelkedett, erről láttam összehasonlítást. és továbbra sem beszélek az itthoni dealerekről, mert ők anyiért adják, amennyiért csak el tudják sózni a sok sznobra
akinek meg van esze, az keres más beszerzési forrást, vagy más terméket... -
törölt tag
válasz
johny dragon #61 üzenetére
nem bezsélt senki magyar árakról. azokon a piacokon, ahol már lehet kapni, euróban emelték az árat, néhol nem is kevéssel...
-
törölt tag
válasz
johny dragon #51 üzenetére
jajj, szerintem mennyél még vissza az apple fan képzőbe egy kicsit, mert még nem megy igazán a vitázás neked. vagy less el néhány jobb hőzás Everman-től
a szifonba is évről évre jobb hardver kerül, mégis ugyanolyan áron jön, mitn az elődök, ahogy a macbook-ok és a többi termékük. dehát húzni kell még kicsit a usereken, hátha nem veszik észre.
amúgy nem azt írtam még véletlenül sem, hogy ezért szar a touch (számomra sok más okból szar, de ez off), hanem azt, hogy többek közt ezért sem olyan jó, mint várni lehetett volna. ez pedig egy magát elitnek tartó márkától pontosan elég hiba. pont az lenne a vonzereje az almának, hogy mindig többet/jobbat hoz a termékeiben az elvárásoknál. -
RaveForce
veterán
válasz
johny dragon #57 üzenetére
hát ezt a szerkesztők felé tolmácsold
kapcsolatuk van itthoni Apple reseller-el, csak rajtuk múlik, onanntól ha elér hozzánk
-
RaveForce
veterán
válasz
johny dragon #55 üzenetére
hmm, sztem iPod tesztre várhatsz még mobilarenan, nem szokás
-
RaveForce
veterán
válasz
johny dragon #53 üzenetére
nem tudok, mert nem kerestem, egyszerűen csak nemvagyok akkora napellenzős apple fan, h ilyen összeesküvés elméleteket gyártsak, h majd biztos manipulálták a képeket, mikor Andante is megerősítette, h így van, mi érdeke lenni hazudni?
-
RaveForce
veterán
válasz
johny dragon #51 üzenetére
ha látsz rola képet és videót h nem ugyanolyan, az neked az állítólag kategória?
-
törölt tag
válasz
johny dragon #37 üzenetére
arról szól a dolog, hogy nem kapta meg ugyanazt a kijelzőt. pedig megkaphatta volna. ráadásul drágult is az előző generációhoz képest. istenijó üzlet
-
RaveForce
veterán
válasz
johny dragon #36 üzenetére
a felbontás megegyezik, szal az élesség is azonos, nemúgy a betekintési szög, és a színek minősége, a leírtak szerint, nem tapasztalat, of course
-
törölt tag
válasz
johny dragon #30 üzenetére
a shuffle rendben van (bár magának a koncepciónak nem sok értelmét látom, dehát sikeres, ez van), nem sokat lehet egy ilyen készüléken variálni
tudom, hogy nano a neve, de ezzel a húzással lényegében csináltak egy shuffle-t képernyővel gombok helyett. ha mondjuk magasabb (v. szélesebb) lenne a kijelzője, és leglaább egy 3:2-es képarányt kapott volna, akkor már sokkal barátibb lenne. ez így szerintem elég nyomi. kicist az az iphone shuffle kamureklám jut eszembe, amikor a csávó a végén pinch-zoomol a képernyőn
a touch pedig nem, nem jó. mert simán kaphatta volna a jó kijelzőt, de mégsem. ez olyan köcsögség, mint a kamera lehagyása az ipad-ról, vagy a 3G kihagyása az első iphone-ból, és még lehetne sorolni. -
RaveForce
veterán
válasz
johny dragon #30 üzenetére
nemis a tűélességgel van a gond
-
sagesz93
addikt
válasz
johny dragon #21 üzenetére
szimpla viccnek szántam...
-
sagesz93
addikt
válasz
johny dragon #17 üzenetére
lassan ezeket már nem fogja tudni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A 9to5 Mac állítása szerint az iPod Touch kijelzője közel sem olyan jó, mint az iPhone 4 IPS panelje.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S22+ telefon tokok
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest