- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
#16820480 #75 üzenetére
na puff akkor nem neked készült.
én egy sonyval vagyok így. jó-jó, de semmi pluszt nem ad, csak drágább mint a többi. az applenél olyan hihetetlenül magas felhasználói élményt kapok, ami ésszerű határokon belül minden pénzt megér. élvezet használni a termékeit.AS meg, no comment. Rosszabb lassan mint Ulkesh meg moonman együtt.
-
joey04
titán
válasz
#16820480 #72 üzenetére
igen, csak egy tw felületnek nagyon nincs rajongótábora, míg az apple hozadékainak igen
imserős majd' elcsöppen a shuffletől, pedig nincs és nem is volt más apple terméke, a többi nem is tetszik neki. nanoval is rengetegen rohangálnak. ez a mondat volt a lényeg:ez pedig egy magát elitnek tartó márkától pontosan elég hiba. pont az lenne a vonzereje az almának, hogy mindig többet/jobbat hoz a termékeiben az elvárásoknál.
ez nálad pl sosem fog teljesülni, mert ellenérzés van benned a cég iránt. szerintem totálisan sikerült nekik, most is.
-
joey04
titán
válasz
#16820480 #59 üzenetére
tegyük hozzá, hogy az itt fórumozók, és/vagy apple gyűlölőknek mindegy mit hoz ki az alma...
szerintem most lett tökéletes az ipod kínálat. mondom ezt úgy, hogy soha nem volt ipodom, és nem is lesz, mert iPhone vagy bármilyen egyéb androidos készülék mellett számomra tökéletesen felesleges, így nem lenne értelme védeni a termékvonalat. -
-
johny dragon
aktív tag
-
johny dragon
aktív tag
válasz
#16820480 #59 üzenetére
Amerikai ára is nőtt a Touchnak, vagy csak a magyar? Mert az iPhone 4 magyar áráról semmit nem tudunk, az is nőhetett a 3Gs-hez. Tudod, az is lehet, hogy a forint romlott annyit, hogy most kellett emelniük, illetve lehet, hogy az emelésnek az az oka, hogy a dollár lett olyan, hogy már nem érte meg nekik az eddigi ár. Tudod, dollár egyre kevesebbet ér, néha kell emelni, sajnos.
-
joey04
titán
válasz
#16820480 #44 üzenetére
talán erdoke-vel volt viszonylag hasonló vitám, a pda-telefon mobiltelefon kérdésben, amikor azzal érveltem, hogy lehet vele telefonálni, ezért beleillik a mobiltelefon kategóriába. Ő erre hozott valami Shift vagy Advantage méretű szörnyet. na a te "elméleti" kijeleződ pontosan ilyen, csak a másik irányba. érezni kell azért a határvonalat.
akkor már tényleg inkább a kamerába, meg a karcolódó hátlapba lehet belekötni, az jogos is.
-
johny dragon
aktív tag
válasz
#16820480 #29 üzenetére
Shuffle: Visszakapta a gombokat, (gondolom) kényelmesebb így.
Nano (mert az a neve): Hát, szerintem a Nanoba jó volt a clickwheel (a mérete miatt), akkora touchscreen elég apró, de ha jól megcsinálták az UI-t, akkor nincs vele semmi baj. (Ugyanis a kis kijelző=rossz élmény nem igaz, ha a kis képernyőre optimalizálják a felülete (TW Lite, X10 mini...))
Touch: Ez viszont jol sikerült, persze lehet nyafogni a kamera alacsony felbontása, meg a hátlap karcolódása miatt (+5-10000 egy tok), meg amiatt, hogy nem kapja az iPhone 4 tűéles kijelzőjét (így is elég szép képernyőt kap szvsz), de nem érdemes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest