- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
#16820480 #31 üzenetére
Az iphonenál van egy ideig elérhető fix hardware, arra fejlesztenek eleget ameddig az piacon van. Az újabb progiknál sok esetben megéri a régiekre is leredukálni a játékot, mert nagy az eladás darabszámban.
Android viszont egy nyílt rendszer, rengeteg hardware rengeteg variáció. Gondolom ez bekavar játék fronton. Másrészt az oprendszert is szidalmazzák. Azért a multimédia szintje ha még üzleti telefonnak is kiáltanák ki: ultra ciki. Nincs olyan oprendszer, akár saját zárt nem okos(pl. lg-nél és samsungnál, de még egy középkategóriás SE) ami ennyire szar lenne multimédiában. És hányadik verziónál jár már ez az oprendszer? Nevetséges. Kíváncsi vagyok hogy a mostanában megjelent/megjelenő divx-es androidokon hogyan megy a video, mit kellett ügyeskedni a gyártóknak.
Mindenki leírja a wm7-et de én csak abból nézem ki (pl zunehd alapján) hogy jövőre valami nagyot alkotnak. Ez az android egy nagy ígéret már igen régóta. Nyomogattam htc herot, egyszerűen nem értem miben nyújt olyan sokat. Megnéztem pár programajánlót ott sem értem ezt a fene nagy android mindent visz elvet.
Új hozzászólás Aktív témák
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest