- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #107 üzenetére
azért abba is gondolj bele hogy ki kezdte a pereskedés dolgot?
A Google pl beperli majd az Applet hogy sokmindent másolt az Androidról
Hidd el hogy valamilyen szinten kell az Applet tanitani,tényleg pl valamilyen hivatalos nyilatkozatot adott már ki? -
Csapoati
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #93 üzenetére
Mármint te most arra gondolsz, hogy egy nem gyári (valószínűleg valami kínai dzsunka) akku kigyulladt az S4-ben? Hol azonos léptékű ez azzal, hogy első zsebben hordott telefon/phablet meghajlik? Akkor lehozhatta volna hírnek azt is a PH, hogy amikor anno a Chieftec tápomat véletlen 110V-re állítottam és emiatt elpukkant, hogy "Elpukkannak a Chieftec tápok". Remélem érzed a különbséget. Ha gyári akksival gyulladna ki valamelyik (mint ha jól emlékszem, a Nokiánál volt egy ilyen széria), na az már fontos hír lenne.
Ettől függetlenül szerintem is túl van lihegve a dolog (bár tényleg ciki, főleg a tulajoknak), de hát ilyen a hype. Bármi történik, negatív-pozitív, azonnal lehozza mindenki. -
Csapoati
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #84 üzenetére
Szerintem S4-S5 userből akad pár azért, és 100%-ig biztos vagyok abban, hogy ha ott is történtek volna ilyenek, rég felfújta volna az összes telekomos weboldal.
Ne feledd, a Samsung az új Nokia/Apple a haterek szempontjából. Lásd pl ezt (felhívnám a figyelmet erre: The culprit seems to be a third-party battery—not surprised—and not the device itself.
-
w333
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #74 üzenetére
Fake ... 0:08 -nál elveszi a telefont és 0:24 -nél az már egy Dummy !
-
Lefagyol
csendes tag
válasz
..Szépet reccsent!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Zsebben is? Mert kézben azért elég sok meghajlik és ez nem rendeltetésszerű használat, míg a zsebben hordás meg igen (főleg első zsebben, én is mindig ott hordom a telóimat).
#75: Azért tisztázzuk, a tulajok akadtak ki, akiknek használat közben, zsebben hajlott meg a telefon. Ez a kézzel történő feszegetés már baromság, mert ilyet senki nem csinál a telefonjával. Ilyen erővel falhoz is vághatnák. Ha csak pár esetről van szó, akkor belefér, de meg kell várni, hogy mégis mekkora hányadnál jelentkezett a zsebben hajlás.
#76: Nahát, most megleptél.
Szerintem előbb tör ki a 3. világháború, mint hogy valami minimálisan elismerőt is írj a Samuról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hobby elektronika
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest