Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#98593280 #207 üzenetére
Mint mondtam, nincs értelme a méregetésnek, ez alapján a nálam járt 1GB-s 6870-n szaggatnia kellett volna illetve eltünedező textúraknak kellett volna lennie ilyen beállítások mellett 1920-ban, de nem volt, miért? Mert nem fogyott el a memória. Csak a vicc kedvéért megemlítem, hogy mennyit írt: 897MB
Reális? Nem...
Amikor GTX-el majd Radeonnal nézem a játékok igényét, akkor a 3GB-s kártyán 1900MB-t ír vmi a 2GB-s GTX-n pedig 1650-t...
De nem bizonyítgatom az igazam, ha ti hisztek ebben akkor áldásom rá. -
Programból sehonnan, ha ráadod a + beállítást és drasztikusan esik az fps ( 2-3GB-s kártyákhoz képest) vagy random elkezd szaggatni/tölteni akkor elfogyott a Vram. Ha kicsi a felár akkor kell venni a 2GB-sat, de nem soktól esik el az ember ha a kicsit választja az erejéből kifolyólag.
-
-
-
-
válasz
Sondi1986 #147 üzenetére
Igen, én ezt már meg is tanultam kezelni. Próbálok mindig pártatlan maradni, és nem írok semmi olyat ami keresztrefeszítéshez vezet. Aki meg értetlenkedik, idióta módon, meg vádolgat azzal nem foglalkozom. Egyből nem off topik az egész komment részleg
Már-már komikus ami itt megy -
Majdnem 2x annyi a komment mint ami az én cikkeimnél szokott lenni, no de ilyenből én nem is kérnék
Ez már nem egészséges ami itt megy...
-
Első cikk, valószínű volt, hogy elkövet ilyesfajta hibát. Nem jó dolgokon van a hangsúly az biztos, de ha meglenne "rendesen csinálva" akkor másért hülyéznék le egymást az emberek. Ilyen ez, hiába jó valami mindig találnak benne hibát, ami nem is baj, csak azért vegyétek figyelembe a "tapasztalatot" amit eddig közzétett. Megértem ha egy 10 cikkes arcot orrba-szájba oltanak, mert jogos, ott már skillnek kéne lennie és tanulhatott a saját hibáiból, legközelebb ő is jobban odafigyel majd ennyi.
-
Szép kis káosz alakult itt ki. Meg megint ez a "részrehajlás" téma...vicc. Nem kell nézni az OC eredményt és annyi, ne sírjatok már ezért
-
Elsőre nem rossz. Jól megy húzva a kis 7850
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest