- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
szab.tam #111 üzenetére
A gyárinál azért jobb a TFII..0.9V körül halkan megfogja a 480at, igaz, befelé fűt. Ha merték volna 1 slottal vastagabbra csinálni normál magasságú ventivel, ott lenne a VF3kF mellett a dobogón. Persze csak a 3. helyen, mert első helyen a Peter áll. Te és a monstrum a dobogó mellett, közönségdíjasként
Prof
Eladni/leadni nehéz lenne, daru kell hozzá
Jobban jár, ha ráépít egy múzeumot szvsz
Na jóvan, húzok dögleni, fáradt vagyok már -
Speed®
titán
Jelenleg, használtakat nézve, 10+k a különbözet. Az nem kevés alig pár % teljesítményért..a többi szempontért nyilván megéri annak, aki így látja és most venne valami középkategóriás karit. De akinek 480 van, az nemigen fog 660ra váltani..
A "nagy hőhatásoknak kitett" 480 70°C alatt üzemel OCzva, ne temesd még ;p Vagyis keltsd halálhírét nyugodtan, annál tovább él
Ha odáig jutok, hogy leváltom végleg, 680/770 alá nem fogom adni, bár ha ilyen jól bírja a játékokat továbbra is, lehet idén sem lesz könnyes búcsúGTA4/7950 mellett akkoriban i7K volt 4.5re rántva..az elég erősnek számít ;p
Azóta kicsit lejjebb adtam az igényekkel, i5-2300@3.5Gm van, de bőven jó..
Ha nagyon el nem qrják a GTA5öt, valószínű, hogy nem fejlesztem ezt sem.
Node..részemről itt lezárom a témát, elég nekem a 480 topikban trollkodni x) -
Speed®
titán
Mert te az a kategória vagy, aki kisebb előnyért is vált. Sokan nem..egyébként nyugi, én sem vagyok lóellenzős, nyilván jobbnak tartom a mai megoldásokat, ha minden szempontot figyelembe veszek..a sajátjaim viszont sajátosak, evvan ;p
Egyébként nem az aktuális tesz alapján írom, amit, volt 7850/70em és 7950em is..az utóbbira már elismerően hümmögtem 1200on, de a GTA4es microlagolás okán visszakerült a jól bevált 480 elég gyorsan a gépbe
Nem tudom, jelenleg mi a szitu ilyen téren driverügyileg, majd talán ránézek egy Tahiti-LE 7870re még..
proci985
Minden adott hozzá (nemrég adtam el ugyan a HAF XBt, de az utódnak sem lesz probléma a szellőzés..igaz, vizes terveim vannak már azzal). A Petert meg nem dísznek vettem anno..ha már van, használom is, ha kell, ha nem7870ből a DCII-V2 féle járt nálam, az is korrekt kari, egyetértek..de a 480 becsületét nem adom
Ez nálam kb. szab.tam szindróma..kihívás nélkül mit sem ér az élet
A 6950 nem jött be..5850et hajtottam akkoriban, 1/5Gre húzva VF3kAval -
Speed®
titán
Néha. Ja..néha vettem 25ért is 480at. De most nincs, sajnos :S
Nyugodj meg, ezekben még volt anyag..kibírnak még pár évet ;p
Nem kell győzködni, tudom, hogy nem általánosak a nézeteim..
Nekem nem szempont a gari.. Persze odafigyelek, mit veszek..
~15 év alatt nem halt meg üzemben VGAm. Polcon már 2 is :SNagy javulás nem történt, OCval továbbra is behozható előny x)
Mint írtam, új vételre nem ajánlom általánosan..de váltani korai.
Ha meg érdemben jobbat venne az ember, 100 körül kell nézni.
Legalábbis jelen állás szerint a 280X/770 ~1.5X erősebb ugye.. -
Speed®
titán
Én meg azt nem tudom, hol látsz 660at 30ért? Mert a hasonló árkategória nekem ezt jelentené..helyett van 650TI ennyiért, aminél 1.5X gyorsabb. 650TiB elérhetetlen kb., ha meg igen, ~35k. Picit lassabb, de új kariként megvan a többi előnye.
660 jelenleg nincs 42 alatt, miközben alapon ~5%al gyorsabb, mint a 480. Megéri? Van, akinek igen (kell a gari, számít a fogyasztás, nem bütyköl csak használ, stb.), aláírom. A saját szempontjaim szerint (ár/teljesítmény, kelljen dolgozni a sikerért, hűtésmod, stb.) nem. Ettől függetlenül, ha valaki megkér, hogy szerezzek neki VGAt ~30ért, nem 480at fog kapni nyilván.dragonfx
850en a GTX580 tempóját hozza tisztán..szóval van értelme a tuningnak. És mivel ez legtöbbször az alapfesz közelében megy velük, a fogyasztás sem ugrik nagyot. Persze meg lehet vele ríkatni egy tápot, anno a Lightning 480at 900MHz@1.15Von járatva 4.5GHz@1.3V i7Kval beléptem az 500W+ desktop pc klubba
Aktuális életünk értelmét se árt néha..jó esetben ott nem pofázik film közben x) -
Speed®
titán
Persze, annyi az alapórajel..van bőven, ami bír 900+t is, igaz, vizezve. A jobbak 850 körül, a többség 800on hibátlanul használható. Matek oldalon nem tűnik nagy ugrásnak, de ahogy írod, picit mánia kérdés ez. Részemről mindig mindent tuningolok, ha kell, ha nem..minden MHz ki van fizetve, ami benne van
A fogyasztástéma addig áll, amíg sok használatról van szó..heti 4-5 óra játék mellett tökmindegy, hogy ~100W vagy ~300W..éves szinten egy IMAX mozijegy kb. a különbözet..egyszer csaj nélkül megyek és máris megspóroltam
-
Speed®
titán
Sokan használják még..pontosan ezért. Van, aki így csinálja..3-4 éve vált nagyobbat. Bizonyos szempontból jobb (kényelem), másból rosszabb (új fjúcsörök hiánya/fogyasztás/stb.)..kinek mi a fontosabb. Részemről sűrűn váltok VGAkat, de a 480 kedvelt típus bő 2 éve, mindig visszatérek rá valahogy
Csak ugye mind más bír OCban, én meg egyre többre vágyok..ezért is került ricshardhoz a tesztben szereplő megoldás, én meg berendeltem egy AMP verziót, hátha megy majd 900at
FLATRONW
Vicces áron mennek aprón az 570ek..nem tudom, ki veszi meg 40+ért..miközben a 25Wal kisebb fogyasztás mellett -256MB RAM is állAbszolute nem ajánlott típus szerintem, ezt ebből a tesztből is láthatja bárki..árában van jobb.
-
Speed®
titán
7790 max 3Dmatyikban konkurál a 480al, játékokban utóbbi jóval gyorsabb.
Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy mennyivel újabb architektúra előbbi..
Aki ~3 éve vett 480at, a mai napig nyugodtan játszik 1080pmaxon bármivel.Köszi a kiegészítést Ricsi, jó látni élesben, ami csak feltételezés sokszor.
És amit írtál, sok esetben a 480 kisebb FPS mellett kiegyensúlyozottabb..
Ez nem mindenkinek számít, de én pl. a 7950et is ezért adtam el anno480 forevah
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged