Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Én meg azt nem tudom, hol látsz 660at 30ért? Mert a hasonló árkategória nekem ezt jelentené..helyett van 650TI ennyiért, aminél 1.5X gyorsabb. 650TiB elérhetetlen kb., ha meg igen, ~35k. Picit lassabb, de új kariként megvan a többi előnye.
660 jelenleg nincs 42 alatt, miközben alapon ~5%al gyorsabb, mint a 480. Megéri? Van, akinek igen (kell a gari, számít a fogyasztás, nem bütyköl csak használ, stb.), aláírom. A saját szempontjaim szerint (ár/teljesítmény, kelljen dolgozni a sikerért, hűtésmod, stb.) nem. Ettől függetlenül, ha valaki megkér, hogy szerezzek neki VGAt ~30ért, nem 480at fog kapni nyilván.dragonfx
850en a GTX580 tempóját hozza tisztán..szóval van értelme a tuningnak. És mivel ez legtöbbször az alapfesz közelében megy velük, a fogyasztás sem ugrik nagyot. Persze meg lehet vele ríkatni egy tápot, anno a Lightning 480at 900MHz@1.15Von járatva 4.5GHz@1.3V i7Kval beléptem az 500W+ desktop pc klubba![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktuális életünk értelmét se árt néha..jó esetben ott nem pofázik film közben x)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)