- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- A OnePlus Turbo még az Ace 6-ra is rálicitál
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Mert te az a kategória vagy, aki kisebb előnyért is vált. Sokan nem..egyébként nyugi, én sem vagyok lóellenzős, nyilván jobbnak tartom a mai megoldásokat, ha minden szempontot figyelembe veszek..a sajátjaim viszont sajátosak, evvan ;p
Egyébként nem az aktuális tesz alapján írom, amit, volt 7850/70em és 7950em is..az utóbbira már elismerően hümmögtem 1200on, de a GTA4es microlagolás okán visszakerült a jól bevált 480 elég gyorsan a gépbe
Nem tudom, jelenleg mi a szitu ilyen téren driverügyileg, majd talán ránézek egy Tahiti-LE 7870re még..proci985
Minden adott hozzá (nemrég adtam el ugyan a HAF XBt, de az utódnak sem lesz probléma a szellőzés..igaz, vizes terveim vannak már azzal). A Petert meg nem dísznek vettem anno..ha már van, használom is, ha kell, ha nem
7870ből a DCII-V2 féle járt nálam, az is korrekt kari, egyetértek..de a 480 becsületét nem adom
Ez nálam kb. szab.tam szindróma..kihívás nélkül mit sem ér az élet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A 6950 nem jött be..5850et hajtottam akkoriban, 1/5Gre húzva VF3kAval
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Death Stranding Director s Cut
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nem tudom, jelenleg mi a szitu ilyen téren driverügyileg, majd talán ránézek egy Tahiti-LE 7870re még..
Ez nálam kb. szab.tam szindróma..kihívás nélkül mit sem ér az élet ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)