Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
nagyon köszönöm ezt a kommentet, végre megértettem (nagyjából) hogy miért van az amit eddig csak tapasztalat alapján "tudtam" miszerint hogy egy iphone még ha régi és "gyenge" hardverű, a képernyő elforgatása egy régi iphone-on is simább, fluidabb mint egy csúcs androidon.
a kommentedből azt látom hogy nem várható hogy androidon ezt a "problémát" orvosolják, de én abszolút nem látom át, miért nem megoldható ez. egy új android főverzió frissítéssel se lehetne áttérni az ios féle képernyő elforgatásra? miért olyan lehetetlen feladat ez?
köszi ha válaszolsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest