Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
PROHARDVER! témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
köszi szépen mindkettőtöknek!
-
Wesiz
tag
nagyon köszönöm ezt a kommentet, végre megértettem (nagyjából) hogy miért van az amit eddig csak tapasztalat alapján "tudtam" miszerint hogy egy iphone még ha régi és "gyenge" hardverű, a képernyő elforgatása egy régi iphone-on is simább, fluidabb mint egy csúcs androidon.
a kommentedből azt látom hogy nem várható hogy androidon ezt a "problémát" orvosolják, de én abszolút nem látom át, miért nem megoldható ez. egy új android főverzió frissítéssel se lehetne áttérni az ios féle képernyő elforgatásra? miért olyan lehetetlen feladat ez?
köszi ha válaszolsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest