- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foley101
tag
Köszi a választ! Igazság szerint még nem tudom érdemes-e belevágni. Közben véletlenül találtam egy leírást, ez lehet, hogy az amit Te is csinálsz?
[link]
Lehet a Te megoldásod egyszerűbb.Számomra egyébként az 5G nem léte kevésbé érdekes, ami fájóbb, hogy a VoLTE hiány miatt a hanghívás 3G alatt fut, sőt ahol meg nincs 3G lefedettség, ott meg gondolom csak 2G-vel megy. Kiváncsi lennék egy statisztikára (ami nyilván nincs), hogy hányan használják a telefonukat VoLTE nélkül Magyarországon.
-
Foley101
tag
"csak tenni kell érte."
Szia, tudnál nekem segíteni abban, hogy mit kell érte tenni? Hétfőn kaptam kézhez a Pixel 6-omat, és hát szembesültem én is ezzel az 5G/VoLTE/VoWifi problémakörrel.
Már az első hívásnál feltünt a lassú kapcsolás, meg a gyengébb hangminőség, meg persze nem volt mobilnet hívás közben. Legalább a VoLTE jó lenne ha működne.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Nyaralás topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest