Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
válasz
secretgarden #100 üzenetére
Haha.
Igaz én mindent tokba rakok mindent, a fóliát már a Note esetében rég elengedtem.
-
vacs
veterán
válasz
secretgarden #47 üzenetére
Én most is 1+5T-t használok, még májusban feltettem az android 10-es frissítést és semmi hibát nem tapasztaltam szerencsére.
-
juuzer
addikt
válasz
secretgarden #73 üzenetére
Igen. Bár bevallom én érzem. 7,9 mm és 8,8 mm között is. (P30 vs Note 9.) Arról nem is beszélve, hogy a P9-em 6,9mm-rel büszkélkedhet és ma is kézbe véve baromira jó érzés megfogni azt a telefont.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Nyilván egy flagship telefonban jóval erősebb cucc van. Proci nagyobb hűtési igénnyel. Gyorsabb töltés, kettéosztott telep (nagyobb helyigény), nagyobb melegedés. Több memória, belső tár. Több (és minőségibb) kamerarendszer.
-
janeszgol
félisten
válasz
secretgarden #89 üzenetére
Huha, akkor te tenyleg sokat hasznalod a telefont.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Ez tényleg érdekes, a gsmarena szerint a gyártók kiadtak idén 500 modellt, ebből 160-ban van legalább 5000mAh-s aksi. Ezek közül kábé ezek a csúcsmodellek: Samu S20 Ultra, LG V60, Asus Zenfone 7 (Pro), Asus Rog Phone 3 (Strix), Motorola Edge+, Xiaomi Mi 10T (Pro). A többi Huawei, Samsung, Sony, One+, Oppo, Vivo, Xiaomi gyakra, alig 4000mAh-s aksival kell, hogy beérje, holott tényleg nem ritka már a 6000-es aksi sem, lásd Asus Rog Phone3.
-
juuzer
addikt
válasz
secretgarden #46 üzenetére
Én se. Nyilván jó, ha van, de szerintem nem létszükséglet. Ájfon is van fél millárt 60Hz-cel és megveszik na bumm.
Nekem a 4000mAh-s Galaxy Note 9-et kell naponta kétszer tölteni, szóval átérzem.
-
Schuler888
senior tag
válasz
secretgarden #42 üzenetére
"Szinte minden zsebbol kilognak a 6.5" koruliek"
Jaja persze, hat hogyne... -
secretgarden
aktív tag
válasz
secretgarden #47 üzenetére
Mondjuk OP vedelmere, korabban hasznaltunk Motorola es Samsung telokat is, azokkal is tobb problema volt, hibamentes telefonhoz meg nem volt szerencsenk, voltak hardveres gondok is neha, de szoftveres eddig mindig minden telefonunkkal tobb is. Es hat a Google Pixel szerianal is hetente olvasok kulonbozo hibakrol szolo cikkeket... Lehet hogy nincs is hardverileg es szoftverileg is hibamentes telefon. Egyszeruen tul bonyolultak, tul sok a hibalehetoseg. (Mondjuk ez igaz mas rendszerekre is, Windows laptopra, Amazon Fire Tabletre stb is, az egyetlen szamitastechnikai eszkoz amivel ket eve miota megvettem egyaltalan semmilyen hardveres es semmilyen szoftveres problemam nincsen az egy beleposzintu Acer Chromebook, az tokeletesen mukodik.)
-
Linkin1994
senior tag
válasz
secretgarden #29 üzenetére
az a 2-3 hónap 1 max 2 open beta esetében pedig havonta.Minden gyártónál vannak hibás példányok én 1,5 éve használom a 7 prot és semmi gond nincsen vele
5t-re pedig már rég kijött az android 10 pontosan májusban csak probléma volt vele amit most javítottak véglegesre.Oxigen Updater appal pedig azonnal tudsz frísíteni ha kijön valami új update -
CarryPotter
tag
válasz
Nálam most van a 4. Op, sosem volt vele bajom. Op7esem is volt több mint 1 évig, semmi baja nem volt. Folyamatosan frissítik ezeket a telefonokat, csak nem elég a menüben figyelni a "szoftverfrissítés" pontot, hanem fel kell telepíteni a márka saját szoftverét (Oneplus Updater) és azzal egyből látod is őket, próbáld ki!
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
Sem kamerában, sem kompaktságban, stabil rendszerben és frissítésben nem egy kategória a Nord. De jó komment volt, plusz mindenki azt vesz, amit akar
-
ghiottone
nagyúr
válasz
secretgarden #8 üzenetére
Nem szállítanak ide. A német store pl. csak német címre szállít és csomag továbbitokhoz, postafiókokhoz sem sajna. - Ugyanígy a MediaMarkt/Saturn sem postázza már csak természetes személynek adott országon belül. Egyedül az amazon - és itt ténylegesen az Amazon. Eu. s.a.r.l-re értem, nem egy rajta keresztül üzletelő kereskedő - lenne így számunkra jó megoldás ha:
- ad 1: kapható
- ad 2: éppen olyan kedvükben vannak, hogy szállítanak Magyarországra. -
*RLaci*
addikt
válasz
Nem szállítanak Magyarba. A Storet is csak nézegethejük, rendelni nem lehet innen.
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
Nem
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
"We aren’t in your region yet"
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Renault, Dacia topik
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Politika
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest