- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
aktív tag
"Azt el tudjátok képzelni, hogy a cég, aki még azt is tudja, hogy mennyi lábújközszösz van naponta a zoknimban, nem tudja, hogy egy konkrét paraméterű telefonból mennyit fog tudni eladni? Nem hihető."
Mivel a Google látja el az Összes Androidos telefont szoftverrel, van valami megállapodás a többi gyártóval, hogy a saját telefonjait csak limitált mennyiségben értékesítheti . Ráadásul a tavalyi szériából még az a "kisebb" mennyiség sem fogyott el, valószínüleg nem számoltak az zal, hogy az idei széria ennyire népszerű lesz... -
vakablak93
őstag
Tényleg érthetetlen, de ezt már a legelején is megmondták hogy korlátozott számban kerül majd németbe, de hogy miért?
Értem én hogy a korábbiak miatt nem mertek sokat rendelni, de amikor a németeknél a kezdőkészlet minden eladónál és szolgáltatónál okt 3-ra teljesen elfogyott, a többi országban úgyszintén, akkor már leadhattak volna vmi nagyobb rendelést mert érezhető volt hogy siker lesz, legalábbis szerintem......de lehet hogy tévedek....vagy ennyire jelentéktelen nekik a bevétel, hogy meg se éri foglalkozni vele?A szifon SE volt nálam is a másik lehetőség, ha ez nem lett volna, de mázlim volt, hogy a vodánál még volt pár darab...mázli mert az iOS marhaságai miatt már jó eséllyel kikapartam volna a hajam....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest