- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapal
tag
Kíváncsi vagyok, hogy mikor kapod meg.
Ugyanis sem a német médiamarkt/saturn oldalakon, sem a google store német, francia részén nem elérhető. Gyakorlatilag a kontinensen nincs hivatalos hely, ahol van raktáron. EZ GÁZ! Miért csinálja ezt a google velünk?
Pedig eldöntöttem végre, hogy nem érdekel az e-sim mizéria és újra 2 telefonnal fogok szaladgálni, tessék, erre sehol nincs. (UK amazon macerás, drágább és ki tudja milyen kereskedőtől van, bár onnét is meg tudom oldani, de így nem pálya.)
Még a végén szifon SE-t veszek. -
MC Pite
veterán
Hol? Én nem látom még ma sem
Mindenesetre második körben (innen már sok korrekt visszajelzés olvastam garancia témában) most úgy rendeltem magamnak (nejemnek vettük eredetileg) hogy még két felebarátomnak is jut (meg egy db Ringke Fusion Smoke tok is igény szerint), de addig nem akarom felrakni a hirdetést, amíg nem érkezik meg (ez előzőleg másfél-két hét volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest