- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
Postas99 #683 üzenetére
Mivel én szeretek mindenkit van egy ötletem:
Beállítások - különleges app hozzáférés - Különleges alkalmazás hozzáférés - megjelenítést a többi alkalmazás felett - telefon - és itt kapcsold ki az engedélyt.
Tudom tudom tudom, ez nem pontosan az amit Te szeretnél, de fel tudod venni majd a telefont ha hívnak.
Remélem tudtam segíteni. -
vakablak93
őstag
válasz
Postas99 #680 üzenetére
Nem azért írtam hogy belédálljak vagy ilyesmi.
Alapvetően igazad van kissé felemás lett a UI felépítése, mintha nem mindenütt gondolták volna át. De ezt a hozzáállást a Google-tól már megszokhattuk.
Én mikor a PC-hez csatlakoztatom (napi szinten történik) akkor tekergethetem ott én is fel/le hogy megtaláljam a menüpontot amibe bele kell menni hogy csatlakoztathassamDe ezt vagy megszokjuk, vagy veszünk mást, amin át van variálva a redenszer kinézete de ott meg az van amit lejjebb is írsz ugye, ami pedig nem csak a Samura jellemző hanem minden más droidra, igen az összes többire.
-
Bibby
addikt
válasz
Postas99 #680 üzenetére
A rendszer továbbra is jó, de én nem f@szbúkolok, instázok, tiktokolok stb, nem ezen élem ki az életem, tehát aki csak ezen éli az életét és nem telefonál hanem csak nyomogatja a készüléket az ezt nem veszi észre.
Köszönjük hogy ezt megosztottad. Máris sokkal nemesebb lélek lettél ettől, mások fölé nőttél. Veregesd meg a vállad helyettem is.
De én is tudok ilyet:
Ha rosszul látsz vegyél nagyobb telefont. -
vakablak93
őstag
válasz
Postas99 #677 üzenetére
Ez a rész kicsit bosszantó nekem is hogy mindent 2x kell lehúzni meg 2 gombot nyomkodni netnél is, viszont a rendszer stabil és gyors is.
A kicsi kijelzőn meg nekem őszintén szólva már 2 nap után az volt az érzésem hogy bejönnek ezek a felnagyított gombok, korábban volt hogy félrenyúltam most nincs így.
Nekem a színes design is tetszik. Lehet nem a legjobb rendszer és an mit javítani/alakítani rajta de én összességében nem gondolnám rossznak semmiképp. -
-
-
raveinT
tag
válasz
Postas99 #671 üzenetére
Sajnos igen, napokban többször is tapasztaltam.
Mai nappal pedig az tűnt fel, hogy rezgő üzemmódban nem rezeg egyáltalán a bejövő hívásra, csak mikor elmulasztom, rezeg kettőt hogy nem fogadott hívás... Üzenetekre stb. rezeg rendben, szóval nem értem, beállításokba semmit nem változtattam hetek óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest