- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Nyugodtan vedd meg a telefont, mert ilyen hibával még nem találkoztam.
Múlthéten egy Galaxy Note-ot nézegettem a Telenor üzletében, aztán azon a vissza gomb nem reagált semmire, nem is rezgett, hogy hozzáértem.
Ezt csak azért hoztam fel, hogy lásd a kiállított darabok nem minden esetben működnek úgy, ahogy kell. A sok gyökér össze-vissza tapogatja, nyomogatja, meg ki tudja miket csinálnak vele. -
jackbacsi87
senior tag
Tökéletesen működik nálam.
Ékezetes betűk amúgy is érdekes téma. A karakterkódolás miatt bizonyos betűk több helyet foglalnak, ami hátrányt jelenthet.(pl: sms írásnál)
Ezen kívül vagy kirakod a kijelzőre az összes ékezetest, és még inkább céllövöldére hasonlít a gépelés, vagy úgy kell előhívogatni, ami meg lassú.
Telón csak akkor használok ékezetet, ha valami fontosabb dolgot kell megírnom.
A nagybetű használat is érdekes.Egyre többször veszem észre, hogy a mondatokat kis betűvel kezdem, mert úgy gyorsabb
-
Dzsuri89
őstag
Az a telefon amit nyomkodtál, szép magyar szóval egy nagy SZAR volt.
Teljesen normálisan működik, ahogy annak működnie kell!
Szerk:
Úgy kell mondjuk á betűt írni, hogy az a betűn rajtatartod az újjad és a betű felengedése nélkül odahúzod az újjad az á betűre és utána engeded fel az ujjad.
A biztonság kedvéért leírtam, hogy hogyan kell ékezetes betűt írni, hátha nem jól csináltad. -
jackbacsi87
senior tag
ott sajna nem. go launcher-t használok. sok beállítási lehetőség, és egész gyors.
-
mgTerminator
veterán
Az az 1.2Gb csak 0.98, de szerintem nincs olyan vadállat aki ezt meg tudná tölteni
Én legszívesebben újraparticionálnám az egészet. Nekem a rendszer meghajtón 411mega szabad, a telefonmemóriából meg 899… Nem azt mondom hogy az összeset de ezek nagyrészét szívesen hozzácsapnám az usb tárhoz mert ott sokkal több hasznát venném ennek a sok elpazarolt helynek…
-
Dzsuri89
őstag
Én azt tapasztaltam, hogy az ilyen Gameloft, Ea Games és stb... játékok, amik több 100megások, vagy még annyik sincsenek, azok mind a belső tárhelyre települnek (13,3Gb), szóval nem foglalják a helyet az 980Mb részből.
Nekem gyári beállítás szerint, azaz AUTO módon pakolja az alkalmazásokat és csomó olyan van, amit kézzel simán átrakok az USB tárra, úgyhogy bőven elég.
Nem járnál jobban véleményem szerint egy sd kártyás telefonnal, mert maga a kártya bővíti a Nexus S esetében lévő 13,3Gb méretű USB tárat. Ha arra akarnál programokat telepíteni, akkor root, majd sd-re pakolós program használat.
Bőven elég a Nexus S által nyújtott tárhely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest