Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adabra

senior tag

válasz razzorr #509 üzenetére

Továbbra sem gondolom, hogy ráfizetés lett volna. Itthon kb 100k-ért kapható (kevés helyen).

• adabra

senior tag

válasz razzorr #507 üzenetére

Nos, a megrendeléstől számítva 4 hét múlva kaptam meg. Ez nagyon sok, már majdnem elkezdem "visszakérni" a zsetont. Aztán jött egy levél a postától, hogy lekapcsolták vámkezelni.
    Ennek eredményeként még kicsengettem 15kHUF-ot ÁFA és kezelési ktg címszó alatt ... :-(
    Így kb 72kHUF lett az ára.

A telefon egyébként 2.2 -es ROM-mal érkezett, és nem akart magától frissülni. Később a build-ből kiderült, hogy ez egy kanadai szolgáltató "spéci" ROM-ja volt, ezért nem jelent meg rá az OTA frissítés. Így manuálisan tettem rá a 2.3.4 -es gyári ROM-ot.

Egyébként ha előre tudom, h ilyen macera lesz a megrendlés - és azt, h a Nexus S most <62kHUF-ért megkapható a T-nél, akkor nem megyek bele a "játékba". De nem tudtam, és akkor még kb 115K volt a NS ára. Mellesleg az N1 máig az egyik legszebb telefon, és a ledes trackball nagyon király dolog.

Viszont a 2.3.4 upgrade után azt vettem észre, hogy az érintőképernyő időnként "megőrül", és egészen máshol érzékel, mint ahol hozzárérek. Ezt a 2.2 -vel nem tapasztaltam, bár azt csak néhány napig használtam. A képernyő ki-be kapcsolása után ismét minden OK. Ez eléggé aggasztó, bár ritkán jön elő. Nem tudom, hogy HW vagy SW probléma. Nem volt túl sok időm foglalkozni a dologgal, de egy gyors guglizás szerint nem egyedi a baj.

Gondolkodom a CM7 felrakásán, csak még nem jotottam el odáig. Most nincs root-olva a telefon, és talán nem is lehet a bootloader unlock-olása nélkül. Az pedig - ha jól tudom - töröl mindent. Először kellene egy bakcup, aztán majd nekiugrok.

Összességében meg vagyok elégedve a készülékkel - szép és jó gyors. Az akku bírhatná tovább is, de ezzel majd' mindegyik "okos" telefon így van.

Új hozzászólás Aktív témák