Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• killer2

tag

Sziasztok! Lenne egy hatalmas gondom, meghalt szeretett Nexusom! Nem tudom, hogy lehet-e rajta segíteni, szóval először is azt kérdezném, hogy Pesten hol van HTC szerviz, ahova vihetem vagy más korrekt és megbízható szerviz, valamint milyen árakra számíthatok? (garanciám már nincs rá, GSM-Home hozta be a telefont)
    Most pedig leírnám a történetet:
    Este zenét hallgatok BT fülesen, közben telepítek, netezek, fenetudja, szóval rendesen izzasztom a telefont. Erre egyszer csak gondolt egyet és újraindult. Legalábbis úgy csinált, a boot képnél tovább nem jutott (nem a mozgó, csak az álló, színes X). Akksi ki, megint bekapcs, megint semmi. Utána recovery menü, ott reboot, ott is ugyanez. Megint recovery menü, de véletlen a restore-ra nyomtam, mondom fene azt nem akarok, akksit gyorsan ki, pedig már épp beugrott a folyamatjelző. Ezt nem teljesen gondoltam át, fostam is utána, de utána lazán bekapcsolt. Örültem, ment a töltőre, lefeküdtem. Reggel látom, hogy az X logo van kint és nem csinál semmit. Akksit kivettem, feldugtam tölteni (zölden világított), hátha nem vett fel töltést boot közben, gondoltam majd út közben valahogy életre keltem. Azóta se a töltésjelző nem világít, se semmit nem csinál. Kipróbáltam egy rakás gombkombinációt, de semmi. Bármi ötlet, hogy életre tudom-e kelteni és hogy egyáltalán mi történhetett vele? Szervizben csak tudnak valamit kezdeni vele, ott illene, hogy újra tudják flashelni.

Új hozzászólás Aktív témák