- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer2
tag
Sziasztok! Lenne egy hatalmas gondom, meghalt szeretett Nexusom! Nem tudom, hogy lehet-e rajta segíteni, szóval először is azt kérdezném, hogy Pesten hol van HTC szerviz, ahova vihetem vagy más korrekt és megbízható szerviz, valamint milyen árakra számíthatok? (garanciám már nincs rá, GSM-Home hozta be a telefont)
Most pedig leírnám a történetet:
Este zenét hallgatok BT fülesen, közben telepítek, netezek, fenetudja, szóval rendesen izzasztom a telefont. Erre egyszer csak gondolt egyet és újraindult. Legalábbis úgy csinált, a boot képnél tovább nem jutott (nem a mozgó, csak az álló, színes X). Akksi ki, megint bekapcs, megint semmi. Utána recovery menü, ott reboot, ott is ugyanez. Megint recovery menü, de véletlen a restore-ra nyomtam, mondom fene azt nem akarok, akksit gyorsan ki, pedig már épp beugrott a folyamatjelző. Ezt nem teljesen gondoltam át, fostam is utána, de utána lazán bekapcsolt. Örültem, ment a töltőre, lefeküdtem. Reggel látom, hogy az X logo van kint és nem csinál semmit. Akksit kivettem, feldugtam tölteni (zölden világított), hátha nem vett fel töltést boot közben, gondoltam majd út közben valahogy életre keltem. Azóta se a töltésjelző nem világít, se semmit nem csinál. Kipróbáltam egy rakás gombkombinációt, de semmi. Bármi ötlet, hogy életre tudom-e kelteni és hogy egyáltalán mi történhetett vele? Szervizben csak tudnak valamit kezdeni vele, ott illene, hogy újra tudják flashelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest