- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
adabra
senior tag
Az enyém is megvan még. Sajnos csak a szekrény mélyén...
A flex kábel egy idő után folyton lerázkódott a csatlakozóról, és aztán kontakthibás is lett. Kétszer is cseréltem benne, de aztán egy szétszedés alkalmával valami egyéb is megsérülhetett, mert végleg megadta magát.
Nagyon szerettem, mert a mai napig az egyik legszebb telefon (szerintem). A "nagy" htc minőségtől nem vagyok elájulva, de külsőleg nagyon ott volt, és jól kézbe simult.
Azóta N4-et nyüstölök... -
adabra
senior tag
-
adabra
senior tag
"Kicsit" nagy a csend.
Tegnap megadta magát a Nexus One -om. Szerelés közben megsérült az egyik IC...
Kérdés: van valakinek feleslegessé vált Nexus One-ja? Jelképes összeget hajlandó vagyok érte fizetni.Köszönöm.
-
adabra
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki ICS vagy JB ROM-ot? Ha igen, melyiket, és mik a tapasztalatok?
-
adabra
senior tag
Nekem megvan még, és nagyon szeretem.
Sajnos kb 10 hónapja "pofára" esett, és azóta nem működik a közelség érzékelő (proximity sensor), a kamera és a segédfénye. Nagyritkán mégis működik a kamera; ebből gondolom, h vmi kontakthiba lehet. (Ha épp nem működik, és elindítom, akkor pár mp múlva reboot...) Ideje lenne elvinni szervizbe.Egyébként CM7 ROM van rajta, és meg vagyok vele elégedve. Próbálta már vki a ICS-sel vagy JB -nel?
-
adabra
senior tag
válasz
brendoncsopi #515 üzenetére
Szerintem ár kérdése, hogy megéri-e. Ha nem akarsz játszani, akkor a teljesítménye bőven elég mindenre.
A kinézet szubjektív, de szerintem máig ez a legszebb androidos telefon (forma, anyagminőség, méret, design)
A különböző színnel villogni tudó trackball -t pedig kötelezővé tenném minden gyártónak. (nálam a piros villogás a nem fogadott hívást jelenti, kék az SMS-t, sárga az emialt, fehér a többit...)Viszont van egy apró hardveres baja, bár nem tudom, hogy minden egyes darabnak megvan-e ez. Az érintőképernyőről van szó, lásd a korábbi hozzászólásomat.
-
adabra
senior tag
Nos, a megrendeléstől számítva 4 hét múlva kaptam meg. Ez nagyon sok, már majdnem elkezdem "visszakérni" a zsetont. Aztán jött egy levél a postától, hogy lekapcsolták vámkezelni.
Ennek eredményeként még kicsengettem 15kHUF-ot ÁFA és kezelési ktg címszó alatt ... :-(
Így kb 72kHUF lett az ára.A telefon egyébként 2.2 -es ROM-mal érkezett, és nem akart magától frissülni. Később a build-ből kiderült, hogy ez egy kanadai szolgáltató "spéci" ROM-ja volt, ezért nem jelent meg rá az OTA frissítés. Így manuálisan tettem rá a 2.3.4 -es gyári ROM-ot.
Egyébként ha előre tudom, h ilyen macera lesz a megrendlés - és azt, h a Nexus S most <62kHUF-ért megkapható a T-nél, akkor nem megyek bele a "játékba". De nem tudtam, és akkor még kb 115K volt a NS ára. Mellesleg az N1 máig az egyik legszebb telefon, és a ledes trackball nagyon király dolog.
Viszont a 2.3.4 upgrade után azt vettem észre, hogy az érintőképernyő időnként "megőrül", és egészen máshol érzékel, mint ahol hozzárérek. Ezt a 2.2 -vel nem tapasztaltam, bár azt csak néhány napig használtam. A képernyő ki-be kapcsolása után ismét minden OK. Ez eléggé aggasztó, bár ritkán jön elő. Nem tudom, hogy HW vagy SW probléma. Nem volt túl sok időm foglalkozni a dologgal, de egy gyors guglizás szerint nem egyedi a baj.
Gondolkodom a CM7 felrakásán, csak még nem jotottam el odáig. Most nincs root-olva a telefon, és talán nem is lehet a bootloader unlock-olása nélkül. Az pedig - ha jól tudom - töröl mindent. Először kellene egy bakcup, aztán majd nekiugrok.
Összességében meg vagyok elégedve a készülékkel - szép és jó gyors. Az akku bírhatná tovább is, de ezzel majd' mindegyik "okos" telefon így van.
-
adabra
senior tag
Sziasztok,
teljesen kihalt ez a topic? Rendeltem egy N1-et (ebay, 300 USD), remélem a 7en megérkezik.
-
adabra
senior tag
Sziasztok,
azt szeretném tudni, hogy lehet-e rendes ő, Ő, ű, Ű betűket használni. Egyszer láttam egy Android-os gépet, és ott csak a hullámos karakterek jöttek elő az o és u hosszan történő megnyomására.
Vagy állítható, hogy 1-1 betű nyomvatartásánál mik jelenjenek meg? Vagy erre léteznek külön letölthető alkalmazások?Kérdés 2: a névjegyzékben a név itt is csak egy mezőből áll? Azaz nincs külön vezeték és keresztnév (no meg középső, bece- és egyéb nevek, mint pl a WM, Symbian-ban) ?
Ugyanez vonatkozik a címekre is (külön irsz, város, utca)A gmail contacts -ban is hiányolom ezeket. Van egy csomó külföldi név, cím is a névjegyzékemben, és az Outlook ezeket rendesen kezeli. Emiatt nem is mertem automatikusan szinkronizálni a gmail contacts -szal...
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest