- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Köszi a reakciót
-oké, bár ebben a kategóriában (akár árkategóriára, akár a 7" körüli táblákra gondolok) szerintem nem nagyon van ennél jelenleg jobb, de ez így végülis elfogadható
-ennek ez a része önmagában oké, de továbbra is pl a 4S pontszámát tudom felhozni amiért nem érzem konzisztensnek ezt a pontozást. Ha egy telefonnál 200 ezres indulóárra még 7/10-et adtok, felmerül a kérdés, hogy mennyibe kéne kerülnie, hogy rossz pontszámotkapjon (félmillióba?), és hogy ennek ellenére egy tábla pc ami fele ennyibe se kerül, miért kb ugyanolyan pontszámot kap? Itt pedig még arra sem lehet hivatkozni, hogy "az akkor ért annyi pontot", mert azóta a forint csak romlott, és a telefon ára sem csökkent
-ja oké, a multimédia/vizuális nekem nem esett le hogy egyértelműen a kamerára utal, így mondjuk valamennyire elfogadható, csak ez így szerintem elég félreérthető és azt jelentheti sokak számára, hogy a multimédiás képességeivel (pl videólejátszás, stb) valami komoly gondja lenne a gépnek, miközben a Tegra 3 miatt pont ellenkező a helyzet, szóval egyértelműbb lenne ha pl kamerának hívnátok szerintem, és ha az konkrétan nincs, akkor 2 pont helyett N/A vagy valami hasonló inkább lenne korrekt szerintem. Mert egyébként az elülső kamerával sincs semmi probléma a tesztek szerint, teljesen korrekt kis 1,2 MP-es kamera csücsül benne, ami mint olyan bőven átlagon felüli is szerintem (iPad 3-ban pl 0.3 MP-es van csak).
-oké, ez is elfogadható, és ez is szubjektív, de azok alapján amiket hallottam róla, valahogy kétlem, hogy ennyivel rosszabbul szólna, mint azok a táblák amik pl 8 pontot kaptak erre.
-ugyebár az üzemidő sem olyan dolog (sajnos) ami idővel felfele tolódna, így ugyanolyan üzemidőre szerintem ugyanolyan pontszám illene hogy járjon, az iPad 3 pedig ugyanerre az üzemidőre 2 ponttal többet kapott egy pár hónapja. A többi tesztet most nem néztem, de ezzel biztosan nem tűnik konzisztensnek a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest