Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
"Találtam" néhány gyári képet, [link]. Rendszerfrissítésben még szűz vagyok. Megtudnátok mondani, hogy hogyan lehet visszafrissíteni?
Ez a nyalóka nekem olyannyira nem jött be, hogy már már gondolkoztam a földhöz vágásán is... 4.4.4-gyel volt eddig a legstabilabb és leggyorsabb. De a mostani... 3-4 óra alatt lemerül, állatira melegedik, böngészést szinte el is felejtem (3-4 oldalnál már egyszerűen lefagy a chrome és a dolphin is), a beállításokat 10-15 mp alatt nyitja meg (korábban "klikk" rá, pislogás és már benn is vagyok). A multi működik, de van mikor úgy gondolja hogy "X"-et nem jelenít meg, ilyenkor csak az elhúzás működik. Auto frissítésről inkább nem beszélnék... Az appok indítása fagyogatva, de elindul. Utána viszont futnak.
Egy észrevétel, pl a Colin grafikailag valahogy szebb lett és nem laggol.Az iGO-t ilyen akku teljesítménnyel inkább ki se próbáltam. Töltés működik rendes, azzal nincs gond se dokkolóval, se dokkoló nélkül.
A frissítés óta csak egy picivel boot-ol lassabban. Bár mire a wifi-t bekapcsolja és megtalálja megeszek egy zacskó chips-et... Ezt vajon miért? Vagy ez is a csodás 5.0.2-nek köszönhetem?
Pl ebben a pillanatban jött egy e-mail-em, lehúztam az értesítési sávot, majd elhúztam az e-mail-t oldalra és 6 mp telt el mire az alatta lévő értesítés felcsúszott a másik helyére...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fűnyíró topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest