Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dajkapeter

senior tag

Sziasztok!

"Találtam" néhány gyári képet, [link]. Rendszerfrissítésben még szűz vagyok. Megtudnátok mondani, hogy hogyan lehet visszafrissíteni?

Ez a nyalóka nekem olyannyira nem jött be, hogy már már gondolkoztam a földhöz vágásán is... 4.4.4-gyel volt eddig a legstabilabb és leggyorsabb. De a mostani... 3-4 óra alatt lemerül, állatira melegedik, böngészést szinte el is felejtem (3-4 oldalnál már egyszerűen lefagy a chrome és a dolphin is), a beállításokat 10-15 mp alatt nyitja meg (korábban "klikk" rá, pislogás és már benn is vagyok). A multi működik, de van mikor úgy gondolja hogy "X"-et nem jelenít meg, ilyenkor csak az elhúzás működik. Auto frissítésről inkább nem beszélnék... Az appok indítása fagyogatva, de elindul. Utána viszont futnak.
    Egy észrevétel, pl a Colin grafikailag valahogy szebb lett és nem laggol. :)) Az iGO-t ilyen akku teljesítménnyel inkább ki se próbáltam. Töltés működik rendes, azzal nincs gond se dokkolóval, se dokkoló nélkül.
    A frissítés óta csak egy picivel boot-ol lassabban. Bár mire a wifi-t bekapcsolja és megtalálja megeszek egy zacskó chips-et... Ezt vajon miért? Vagy ez is a csodás 5.0.2-nek köszönhetem?
    Pl ebben a pillanatban jött egy e-mail-em, lehúztam az értesítési sávot, majd elhúztam az e-mail-t oldalra és 6 mp telt el mire az alatta lévő értesítés felcsúszott a másik helyére... :((

Új hozzászólás Aktív témák