Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pittyolo
csendes tag
Némi próbálkozás után átálltam énis all f2fs-re,viszont nekem a slim nem igazán tetszett...
Mivel amióta megvan a táblám ParanoidAndroid-ot használok,ezért nekiláttam xda-s segítségekkel elkészíteni egy all f2fs PA-t,amit sikeresen fel is raktam,eddig úgy néz ki jól működik (mintha lett volna egy random újraindulása,nem is értettem mi történt,mert csak az asztalon volt deepsleepben,és egyszer csak a boot logot láttam,de azóta nem produkált ilyet).
Esetleg van valaki,aki hasonlóan próbálkozott kedvenc romját átalakítani? Illetve ezt mindenkitől kérdezném,hogy kernel tekintetében ki mit használ,próbáltatok valami mást felrakni az alap slimbe építetten kívül? Előreis köszi,ha valaki megosztja ilyen irányú tapasztalatait!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest