Hirdetés
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- One UI zápor esett a hétvégén
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
Sziasztok!
Elérkeztem arra a pontra, hogy tablet után kelljen nézelődnöm... Utazás közbeni tanuláshoz és filmezéshez nagyon kényelmetlen a laptop.
Maximum 35 ezer forintos keretem van rá, így csak a használt termékek felé hajlok.
Láttam néhány ilyen árú tabot élőben is, de a kijelzőik szinte kivétel nélkül borzalmasak voltak. Még az IPS-nek kikiáltottak is.
Ezek után láttam meg, hogy az első kiadású N7 igen kedvező árkategóriába került.
Volt Tegra3 alapú telefonom (LG 4X HD), nem voltam megelégedve az iszonyatos hőtermelésével, és a használatkori üzemidejével sem.
N7 mellett még a Memopad 7 HD jöhetne szóba, de a jobb user-támogatottság miatt maradjunk a Nexusnál.
Kérdéseim a következők lennének:
- 1GB ram elegendő lazább multitasking esetén? Film, böngészés, pdf olvasás, esetleg ritkán játék...
-A kijelző fényereje elegendő napfényben olvasáshoz? (Gondolok itt vonatra/buszra)
- Volt valami probléma a Tegra3 eszközökhöz köthető lassulásokkal, nem emlékszem már a konkrét hibára. Ez 4.3 vagy 4.4 esetén fennáll még? ART elérhető?
-Akkuidő böngészéskor, 60-70%-os fényerő mellett wifivel körülbelül mekkora nagyságrendű? Rengeteg visszajelzés volt erről, de mindenki másképpen használja a kütyüt.
-S3 LTE-m van, CM11-et nyúzok rajta. Hozza ugyanazt a tempót? Ha az a bizonyos "Nexus experience" kielégít, lehet, hogy hozzá sem fogok nyúlni szoftveresen.Ebben az árkategóriában (használt) nézelődjek, kutakodjak még, vagy ez a típus a legkézenfekvőbb megoldás számomra?
Elnézést, hogy kicsit terjedelmesre sikeredett irományom, remélem nem probléma!
Elnézést, hogy kicsit hosszadalmasra sikeresett
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest