Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
Használ valaki itt Bitcasa-t? Amióta 4.4-es androidom lett nem tölti be a képeket, még a bélyeg képeket sem. KitKat telepítés után (OTA) egyből csináltam egy Factory Resetet és úgy települt fel automatice az alkalmazás is, a többivel együtt. Persze letöröltem és újból felraktam a Play Áruházból, de továbbra sem nyitja meg a képeket (homokórázik egyfolytába), csak ha külső programmal, mondjuk a Galériával nyitom meg. A fotókat a telefonommal készítem és az egyből tölti fel a Bitcasa-ra a képeket, ha van Wifi... a tableten pedig nézegetni szoktam, arra nem tölteném le feleslegesen a felhőből. Más felhő szolgáltatóra nem akarom áttölteni, mert mindegyikre meg van a specifikus tartalom.
Tippem szerint nincs még a Bitcasa 4.4-re optimalizálva és azért nem mutatja, de ha másnak műxik, akkor nálam lehet a hiba. Én is belefutottam pár alkalmazás leállásába, de ez szintén az optimalizálás hiánya miatt gondolom. Gyári android alkalmazás még nem omlott nekem össze. Legutóbb az AccuWeather akadt ki, de újraindítás után betöltött.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest