- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Én majdnem vásároltam tőlük a kedvező ár miatt, de szerencsére rájuk kerestem, és facebookon ha megnézed nem írnak róluk szépeket, azt hiszem a nexus7-et doboz/töltő nélkül árulják ennyi pénzért, szerintem minden félre papír nélkül!
Megkérdeztem tőlük email-ben, hogy pontosan mit is kapcsok a csomagban, ha rá keresel még itt lesz valahaol a hozzászólásom, az idézett levéllel együtt.
Végül megvettem máshonnan, 2 év haza garanciával! (Drágábban) -
ForRedGlory
félisten
Amúgy sima Nexus 7 topic összefoglalójában vanl:
Ez alapján, ha a GSM bolt Európából () szerezte be, lehet lesz rá garancia.
A garancia
Az ASUS Magyarország információi alapján az európai modellekre nemzetközi garancia vonatkozik, amely hazánkban is érvényesíthető. Az amerikai készülékek garanciája csak az USA-ban érvényesíthető.
Asus Pixel garancia feltételei (köszönet érte ackos-nak):
"Pixel probléma esetén az alábbi esetekben tudja szervizünk a kijelzőt garancián belül cserélni:
· legalább 4 világos,
· vagy legalább 6 sötét,
· vagy összesen 9 világos vagy sötét hibás képpont,
· vagy 2 közvetlen egymás melletti világos,
· vagy 2 közvetlen egymás melletti sötét hibás képpont,
· vagy 15 mm-es körön belül 3 világos vagy sötét hibás képpont található rajta.E feltételek legalább egyikének teljesülnie kell.
Tisztelettel,
ASUS Szerviz Ügyfélszolgálat" -
ForRedGlory
félisten
Legegyszerűbb ha felhívod az ügyfélszolgálatod és megkérdezed.
+36-15054561
Mon-Fri 09:00-17:30A Warranty Card az a garanciapapír (vagyis tömb) egyébként. Nem tudom pontosan, de amit linkeltél szöveg abból az derül ki, hogy maximum az eredeti tulajjal állnak szóba, ha nincs papír róla. Ha GSM boltban veszed, akkor nem Te vagy az eredeti tulaj (mivel nem hivatalos eladótól vetted), hanem az, akitől a GSM bolt vette (vagy inkább szürke importból szerezte). Aztán lehet baromság, de inkább hívd fel őket és megmondják neked.
-
ForRedGlory
félisten
GSM boltos esetében az ASUS garanciát felejtsd el. Azok a világ túlvégéről jönnek és ha gond van, majd a GSM bolt javítja "valahogy" pár hét alatt. Ha meg GSM boltban hivatalos garanciával kéred, lehet adnak de egy köteg ezressel drágábban. Nem véletlen adják olcsóbban. A GSM boltos ár csak addig jó, amíg nincs vele gond.
Mondhatnám úgy is, hogy a GMS bolt és a hivatalos garanciát elég nehéz közös nevezőre hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest