Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvaspet
tag
válasz
laskr99 #7166 üzenetére
Kipróbáltam a microval is.
Ilyen hibaablakokat dob:
Setup wizard has stopped
Calendar has stopped
Setup wizard keeps stopping
És nem lehet bezárni ezt kis ablakot.
Nem is tudok továbblépni..
Wipe meg factory reset persze megvan minden alkalommal..
Mindegy, hátha majd a v0.7 megy.. -
-
laskr99
addikt
válasz
laskr99 #7138 üzenetére
Akkumulátor idő:
4 óra perc SoT után 16% de végig N.O.V.A 3 és into the dead wifin bluetooth végig bekapcsolva néha zenehallgatással.
Buggal nem találkoztam, minden v0.4-ben lévő hibás app 0.5-ben el lett távolítva. Rendszer gyors,stabil, összeomlásokkal és újraindulásokkal nem találkoztam. Eddig 1 nap után minden ok. -
laskr99
addikt
válasz
laskr99 #7136 üzenetére
A tab elmegy alukálni ha kell most már normálisan. Youtube videó fél óra alatt hibátlan volt ugyan úgy mint 6.0.1-en. A force closeok eltűntek. A betűméret mindenhol ugyan olyan. Egy hibát találtam eddig: a google azt írta új eszköz Nexus 7 (2012) de ez legyen a legkisebb baj. Talán kamera ugyan olyan mint eddig 1080p elvileg rossz minőségű. Google apps benne van a romba ezért azt nem kell flashelni max a hiányzó appokat utólag telepíteni. Eddig nálam atom stabil.
Telepítés menete változott:
Szedd le ezt:
http://forum.xda-developers.com/nexus-7-2013/orig-development/p-aosp-n-7-0-google-shame-t3448008
Aki 0.4-es romról vagy 6.0.1-ről jön full wipe(internalt kivéve) után rom flashelése és restart. (2 sor command errort hagyd figyelmen kívül.)
Twrp azt fogja hinni nincs fent android de nyugi ,van fent rom.
Akinek root kell flashelje ezt fel:
https://s3-us-west-2.amazonaws.com/supersu/download/zip/SuperSU-v2.78-201609011115.zipLTE azaz DEB-re is megcsinálták a romot arról nem tudok nyilatkozni:
http://forum.xda-developers.com/nexus-7-2013/development-lte/p-aosp-7-0-0r1-nougat-google-shame-t3450510 -
Mezcal
addikt
-
assemble
addikt
válasz
laskr99 #7050 üzenetére
Ezek csak a garantalt support idopontjai (eleg tisztan is fogalmaznak: "No guaranteed Android version updates after"), attol, hogy abbol egy eszkoz mar kicsuszott, meg nem biztos, hogy nem kapja meg a kovetkezo frissitest. Lasd: ennek a tabletnek is "July 2015" ez az idopontja, es jocskan ez utan megkapta a 6.0-at is.
-
-
DonDragonka
őstag
válasz
laskr99 #6948 üzenetére
Nem feltétlenül tudom mi micsoda, de szétkapva itt találsz róla képeket...
Nexus 7 2nd Generation Teardown -
assemble
addikt
válasz
laskr99 #6914 üzenetére
Sztem nem szarjak le, elvegre a havi biztonsagi frissites is jon szepen minden honapban. Csak nyilvan a legtobb bejelentes/panasz hozzajuk 99%-ban egyedi hiba vagy user error eredetu, igy valszeg nem konnyu atverekedni ezeken magad mire komolyan vesznek, vagy lehet h nem is jo helyen probalkoztam..
-
assemble
addikt
válasz
laskr99 #6910 üzenetére
Par kort futottam meg vele oda-vissza, mert a kezdeti biztato valasz utan megint az altalanos hibamegoldo bullshiteket kezdtek el nyomatni, aztan eleg nyomatekosan leirtam, hogy ez egyaltalan nem egyedi problema, full factory restore utan is fennall, es sok keszuleket erint (talan az osszeset).
A legutobbi valaszuk azt tanacsoltak, hogy hasznaljam ezt a feedback kuldest, ami valszeg eljut a relevans helyre:
"You can go to the Settings.
Click on the About tablet.
Provide feedback about the device and submit your suggestion there."Szoval csinaltam egy ilyet is, de azert visszairtam nekik, hogy azert egyszerubb lenne, ha kozvetlenul vagy rajtuk keresztul el lehetne juttatni ezeket az infokat az illetekesekhez..
-
Magnat
veterán
válasz
laskr99 #6893 üzenetére
Nemrég volt már egy factory reset egy megdöglött ota frissítés miatt... Most feltettem egy másik játékot, aztán töröltem, utána felment ez is.. Az a baj, h nincs egy olyan hiba, amit konzekvensen elő tudnék idézni, de közben érzem, h nics rendben az egész...pont ezért gyanakszom memória hibára.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
-
Magnat
veterán
válasz
laskr99 #6891 üzenetére
Nem tudom újrarakni, mert felrakni sem tudom... Kb 50 alkalommal próbáltam Playből, meg külön telepítőből is, volt restart, Play, Play services meg mindenféle Google app cache és adattörlés, nem segít semmi...próbáltam vmi mást (Color Switch), az harmadszorra ment fel.
-
laskr99
addikt
válasz
laskr99 #6857 üzenetére
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://forum.xda-developers.com/nexus-7-2013/themes-apps/marshmallow-qualcomm-adreno-gpu-drivers-t3228000&ved=0ahUKEwiLusL7o_fMAhWJOBoKHeTbDjkQFggaMAA&usg=AFQjCNHR2cK-lN04ZOgyo0vCnJf9a5nzbQ&sig2=YP_Ow6rZ4xRVzL_D0wURdw
-
assemble
addikt
válasz
laskr99 #6849 üzenetére
Eleg lehet ha egy konkret komponens melegebb mint kene, amit nem biztos hogy kivulrol megerzel.
Amugy a legtobb fozott rom szerintem ugyanugy a gyari driver-eket hasznaljak, nem hiszem hogy van jobb beloluk, nem is hiszem h lehet javitani rajtuk egy halandonak, mivel ezek tipikusan kesz binarisok es nincs hozzajuk forras... -
törölt tag
válasz
laskr99 #6696 üzenetére
Hát, valami nem kerek ezzel a géppel, feltettem most a gyári romot, de csak bootloopol. Addig eljut, hogy Optimizing app x of 12, aztán újraindul, és megint tekeri a színes korongokat. Néha 12 appot optimalizál, néha 15-öt (na, most éppen 22-t), de sosem tölti be a rendszert teljesen
Lehet, hogy a háttértár degradálódott már, és nem írható/olvasható rendesen? De az csak jelentkezne valahogy partícionálásnál hibaként
-
-
törölt tag
válasz
laskr99 #6629 üzenetére
Megfigyelem, majd, hogy nem e tényleg a Next Launcher okozza, mert van még pár vásárolt cuccom...
Az első a NOVA lesz, amit kipróbálok szerintem ha már kiadtam érte akcióban 125 Ft-ot
Az LG LEON telefonomon az van. Utána majd megnézem a TSF féle megoldással is.
Szerk: Most 42C fok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged