Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
крокодил #941 üzenetére
Arra tenyleg figyelj viszont, hogy az uj, 2013-as modellt vedd, mert a normal ara annak 230 dollar (netto) kint. Idonkent vannak ilyen napi akciok amikor nagyon rovid ideig olcsobban be lehet szerezni, androidpolice-on olvastam tobbszor ilyet h pl ebay daily deals-en neha 200-ra levittek az arat. Amazon.com-on raneztem, es amit 193-ert latok kiirva, az meg a regi modell, szoval ovatosan.
#942: ez mar 4.2 ota igy van, gyakorlatilag kigyilkoltak a "tablet ui-t" es a telefonos ui van tableteken is (ebbol a szempontbol) az "egysegesites" jegyeben. En sem orultem/orulok neki, de most mar kb megszoktam... Custom rom-okban amugy sokszor visszavarazsolhato a regi tablet interfesz.
-
assemble
addikt
válasz
крокодил #938 üzenetére
Szerintem sokkal jobb, mint az ipad mini. Vasban kb 4-szer jobb, a szoftver az szubjektiv de szerintem abban is sokkal jobb: teljesen gyors es reszponziv mindenhol es barmit megcsinalhatsz rajta ios-sel ellentetben ahol szamos korlatba utkozol jb nelkul (de meg azzal is...).
4-szer elesebb, valos fullhd 1080p felbontasu kijelzo, sokkal ujabb/erosebb/tobb cpu/gpu/ram, sztereo hangszorok, nfc, wireless toltes, miracast, standard microusb, slimport, stb. Egy igazan jovobemutato eszkoz, mig az ipad mini a 2,5 eves ipad 2 ujrakiadasa, ami egyebkent szinten nem volt a legjobb mar a megjelenesekor sem.
Igazabol ha nincs valami nagyon kulonleges okod hogy a masikat vedd (pl. almalogo fetis), akkor mindenkepp ezt vedd sztem.
De ha tenyleg nem tudsz donteni, akkor ha van ra lehetoseged, probald ki oket eloben is, az a biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest