- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
adamfriday #2588 üzenetére
eddig minden alkalommal mikor image-t flasheltem (nexus 5-ön) volt valami gebasz. hiába nrt-vel, hiába adb-vel csináltam minimum fél óra volt mire egyáltalán a driverek működtek, aztán meg eseti szarakodás. tudom hogy annak, aki gyakran csinálja már sima, de nekem nincs rá két órám most. egyszerűbb sírni az ota-ért (megjegyzem lehet van valami 0day bug a romban, amiért leállították az update-et és új verzió jön majd) aztán ha baj van nyomni egy fr-t (gondolom ez teljesen ekvivalens az image-ből felrakással, mínusz az idő).
illetve ha már sideload: ahogy olvastam és ide írtam is korábban a ehhez nexus 6 esetében extra dolgok kellenek és nem lehet csak úgy ész nélkül feltolni ahogy mondjátok (a forrás anno egy xda bejegyzés volt).
[ Szerkesztve ]
-
Ramses.hu
csendes tag
válasz
Szia,
Anelkul, hogy belemelyedtem volna lehet-e a gyari allapotra visszallni, vagy egy manualis frissites utan mar csak es.kizarolag manualis frissites kehet?
R
-
szqter
tag
válasz
Pont az az egy óra "szórakozás" az ami miatt várok, sajnos nem sok szabadidőm van, de ha sokáig nem dobja fel, akkor előbb-utóbb fel fogom tenni manuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest