- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elvileg megvan a Nord 5 és Nord CE5 dátuma
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooltan567
csendes tag
Nekem is most (kb 5 perce) jött meg a frissítés de megvárom a véleményeket másoktól, hogy hogyan fut a Lollipop Nexus 5-ön. Addig is maradok a kitkatnél
-
zooltan567
csendes tag
Sziasztok, olyan gondom adódott egy USA-ból behozott Nexus 5-tel, hogy ha 1,5 naponta nem indítom újra akkor keményen el kezd fagyni (a kedvencem amikor reggel az ébresztő fagy le
). Hiába nyomom a bekapcsoló gombot a kijelző nem világosodik ki, viszont hallom h érzékel és vakon újra tudom indítani. Egyszer már vissza állítottam a gyári állapotot mert azt hittem valami vírus tehet róla, de nem! Szerintetek mit kéne tennem?
-
zooltan567
csendes tag
válasz
dozsabalint #14400 üzenetére
Rendben, köszi, vissza állítom gyárira és törlöm a sok semmit érő vacak alkalmazást, hát ha megjavul tőle. Köszönöm!
-
zooltan567
csendes tag
válasz
cuebler #14396 üzenetére
Szia, én is kb ilyen gonddal küzdök. Nekem 2 hete van meg. Olyan probléma jelentkezett, hogy ha 1,5 - 2 naponta nem indítom újra akkor elkezd szarakodni pl.: lefagy reggel az ébresztő, vagy nem reagál a bekapcsoló gomb!!!! Nem tudom mi lehet. Engem is érdekelne erről hozzáértőbb,tapasztaltabb emberek véleménye mert eléggé idegesítő!
-
zooltan567
csendes tag
Sziasztok.
Hozattam az USA-ból egy Nexus 5-öt magamnak. Olyan problémám merült fel vele kapcsolatban, hogy ha 1,5-2 napig nem indítom újra akkor néha 3-4 percig nem érzékeli a bekapcsoló gomb h én nyomkálom és a képernyőt nem tudom bekapcsolni. Ha felakarom oldani a telefont csak várakozni lehetazért persze sűrűn nyomogatom a gombot mert mindig a legrosszabbkor csinálja ezt velem. Ha nagy nehezen bekapcsol a kijelző akkor gyors mindig újraindítom és azonnal elmúlik a probléma és ismét hiper gyors és minden működik.
Mi tévő legyek? Valakinek ötlete, tanácsa van valami? -
zooltan567
csendes tag
Ha az USA-ból veszek egy készüléket arra semmilyen garanciám nem lesz itthon????
-
zooltan567
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, ha USA-ból zsebben hozatok egy Nexus 5-öt akkor a 4G-n kívül minden működni fog itthon igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Poco X4 Pro - 6/128
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged