- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
TaylorPro #38666 üzenetére
Évek óta a Spigen -re esküszöm...Nem olcsó...viszont a mostani Nexusomon is ez van...
Lassan két hónapja ez tartja össze a pókhálós touch felületemet...Úgy hogy a széle kapta az ütést,,és mégsem jön fel a fólia...nem buborékosodik...stb...zsebben hordva, tok nélkül, egyáltalán nem hímestojásként kezelve...
Egyszerűen "kinyírhatatlan"....esténként 1-2-3 naponta alkoholos üvegtisztítóval törlöm át, mégsem mattult be több mint egy év alatt....Ha valamikor ráveszem magam, és megrendelem a keretet meg a kijelzőt, ugyanez kerül rá ismét...(szerencsére 2db-os a szett amit rendeltem, így pihen egy tartalék a szekrényben)
Nekem fóliában ők az istenek....
-
BDave
őstag
válasz
TaylorPro #38627 üzenetére
Kicsit vastagabb és nehezebb lesz tőle az amúgy eléggé vékony és könnyű teló, de nem túlságosan. Persze tok nélkül sokkal jobb fogdosni a telefont. Bumszlinak nem mondanám. A hátulján az üveges rész idő után megkarcolódik, de szerintem még mindig egyedibb és esztétikusabb, mintha lefedném a teljes hátulját, legalább lehet látni a Nexus feliratot. Kinek mi. Nekem ez bevált, ebben nem féltem.
-
BDave
őstag
válasz
TaylorPro #38623 üzenetére
Szerintem eléggé sérülékeny, bár én tok nélkül ritkán használom. Mondjuk a betűk hajlamosak kijönni egy idő után, bár az se mindenkinek (itt a fórumban találsz olyan bejegyzést, aki erről számolt be). Én ezt használom hozzá, így nagyon strapabíró és még jól is néz ki:
Ringke Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest