- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveJobs
őstag
Nekem az s3 volt így illetve meg állt 1 hónap után.Vissza küldtem Ch-ba majd küldtek másikat ami öt percig működött.Utána szóba se álltak már velem.Próbálkoztam a fórumon érdeklődni mindenki a panelt írta le.Több hét fejtörés és sok érdeklődés után semmi konkrétumot nem tudtam meg.
Mérgembe és vállalkozó szellembe neki álltam cserélgetni a tantál kondenzátorokat a kijelző szalagvezetőjén.Akkor meg indult a fő kijelző de a home gomb mellett levő érintők nem működtek.Sok forrasztani valóm nem volt már mindegy alapon kivettem a keretből komplett a kijelzőt.Majd kicseréltem a menügombok szalagvezetőjét ugye mert már hozzá is fértem szóval a szalagvezető volt a hiba.
Evvel azt akartam mondani nem a panellal meg nem a rommal van szerintem gond.
Még valamit 1 hónap gari van ezekre a Ch-i cuccokra eddig tudsz reklamálni sajnos!!
Elnézést a hosszú írásért. -
w333
félisten
Nem ugyan az ...
amit te linket 2 darabból áll, kijelző + érintő (külön-külön) !
Amit pedig én linkeltem ... a kijelző + az érintő gyárilag össze van ragasztva !
Különben ez éri meg a legjobban Link, előlappal fémkerettel együtt, és így még ragasztani sem kell, csak simán kicserélni !
-
mihione
őstag
En csereltem hazzal egyutt,nekem 13 ezerre jott ki de legutobb mikor neztem mar csak 11 volt az alkatresz,gyari keret,gyari lcd es digitizer elvileg sima uveggel (nekem csere ota egy karc sincs rajta pedig nem foliazok)
Ennyit lehet meger ha beleszamolod a szervizkoltseget+teljesen uj karcmentes kereted lesz es 15-20 perc alatt otthon siman kitudod cserelni -
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
az áttekintő mód megvan? Ott megnyomod hosszan a nem kívánt oldalt és ráhúzod az a törlésre (x-re, vagy ilyesmi). A lightflowt holnap megnézem, ha addig nem válaszol senki.
szerk: A legtöbb launcherben így lehet törölni. Az új experience launcherben, ha az összes ikont/widgetet eltávolítod az adott oldalról, akkor automatikusan törlődik. A sima, nálam "indító" nevű launcherben valóban nem megy az oldalak törlése.
-
NTonee
veterán
,,-javítható esetleg valami jobb kamera appal az elkészült képek minősége? kicsit béna a fókusz."
Én ezért használok ProCapture-t. Szerintem észrevehetően jobb képeket készít. De hasonlóan jókat szoktak írni a többiek a CameraZoomFX-ről is.,,-meg tudja valaki mondani, hogy hogyan lehet a Light Flowt ("no outstanding notifications") eltüntetni az értesítési panelről?"
Rég nem használom már, de a beállítások között emlékeim szerint volt ilyen.,,-lehet valahogy állítani a képernyők számát? nekem elég lenne összesen 3, felesleges a 2 üres."
Főképernyőn állva nyomd meg a home gombot (elvileg az áttekintő mód megjelenik) és ott tudsz törölni.,,baromi gyorsan merül, valószínűleg undervoltolni fogom"
Attól nem fog kevésbé merülni.Ráadásul van egy rossz hírem, a stock kernellel a legjobb az akkuidő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- bambano: Bambanő háza tája
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DJI topic
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest