- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
jah, igen. Tüske0614-nél is lehet a megoldás. Azzal nekem is szórakozott korábban valamikor, hogy ha nem volt az usb debugging is pipálva az mtp móddal egyszerre, akkor nem látott semmilyen készüléket.
,,KTU84Q-s lett a buildszám, de gondolom ezt csak a fejlesztő nevezte el így, mert hivatalosan ilyen nincs"
egyébként ez így nem igaz. A Nexus4 hivatalos szoftverei között nincs ilyen, de attól még létezik. -
NTonee
veterán
nem tudom, hogy mi lehet még. Én tényleg csak bedugom a telót usb-be és ott van, működik. A felsorolt windowsok gondolom, hogy friss telepítések voltak.
Kipróbáltad az összes usb portot a gépeden (usb2.0 elől-hátul-alul-felül... stb)?
Mondanám, hogy rakj a telefonra egy factory image-t, és próbáld ki azzal is, de így még azt sem tudsz. Keress egy flashelhető verziót a gyári romból, volt olyan korábban, ami közel érintetlen volt.amúgy végső esetben az usb csatival is lehet gond. Más telefon ugyan, de kollégám SGS2 telója ugyanezt csinálta, a win neki is azt írta, hogy felismerhetetlem usb eszköz. Végül a a telefonban csatlakozó csere történt és azóta működik rendesen.
-
NTonee
veterán
-
bAtt001
addikt
persze hogy működik 444-el működnie kell
először is belemásznék az eszközkezelőbe és bekapcsolnám a rejtett eszközöket is és törölnék mindent aminek köze lehet a telefonhoz. utána rádugni újra és hagyni telepíteni aztán asszem adb drivert is neked kell feltenni valahonnan kiguglizod felrakod, én így szoktam megoldani ha szarakodik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest