- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crucio
aktív tag
válasz
Lacics25 #62003 üzenetére
Sajnos nem. A bluetooth-t életemben soha semmire sem használtam, de hátha jön majd valaki, aki tudja.
Egyébként nekem is van WinPhone-om (Lumia 550), hát ekkora egy sz*rt!A Nexus4-ben nincs SIM már két éve, igazából csak zenehallgatásra használom, ha utazok vagy wifi közelben (pl ha osztok netet) akkor erről netezek. Nem is baj, mert már rossz az aksija, most már 4 éve vettem meg, azóta egyszer cseréltem akksit, de az fel is púposodott, szóval az eredeti aksival robog tovább.
-
Crucio
aktív tag
válasz
Lacics25 #62000 üzenetére
Nem értem, mikor elkezdtem írni, nem láttam, hogy aztán megtaláltad, de azért itt hagyom.
Szia!Én ezt használom ROM-nak: Chroma, ha nem akarsz az oldalon nézelődni, letöltési link: [link]
A mellé linkelt GApps linkje pedig nem működik.
És ez pedig a számomra működő GApps: Open GApps - én a minit töltöttem le, de szerintem következőnek még kisebbet fogok választani. Nem tudom mennyire vagy otthon a témában, válassz ARM-ot és 6.0-t verziónak.Remélem, tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged