- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragon1993
őstag
válasz
dipeti #56583 üzenetére
Elmegy, nálam 03:00 -> 03:30 a képernyő , 2G, internet, facebook messenger, de telefonálás nélkül szóval kb ugyan annyi lenne nekem is mint neked ha úgy használnám.
Természetesen van, én ezzel rootoltam
-
atillaahun
veterán
válasz
dipeti #42244 üzenetére
Én olyat már találtam 2 típust amivel (egyáltalán) működik - csak persze szarul. Bár erősen kétlem, hogy a fülesek lennének rosszak (mert hogy másik telóval hibátlanok), sokkal esélyesebb a szoftverhiba mint a kameránál. Nekem gyanús hogy gondolták mért ne spóroljanak egy 100+ ezres telefonnál egy szaros fülesen, ezért ki sem tesztelték rendesen ezt a funkciót, úgyhogy nagyjából feldughatom magamnak. Plusz egy betű nem szól arról sehol, hogy hivatalosan milyen típusokkal lenne használható, ahogy az LG ügyfélszolgálaton sincs róla fogalmuk. Ennyit a nagy fejlesztői telefonról.
-
NTonee
veterán
válasz
dipeti #42075 üzenetére
jól érted és igen, stock romon nagyon hasznos. De root jog kell és custom recovery javasolt hozzá.
,,Prerequisites
To use this module, the following conditions must be met
- You have a device running Android 4.4 that's based on AOSP (vanilla or close-to-vanilla Android)
- ROM must be rooted (XposedInstaller requires root to be able to install framework into system)
- You have working custom recovery allowing you to make a backup before installing Xposed framework"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged