-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FearTomi
őstag
válasz
mcsabi84 #4178 üzenetére
Ez marha érdekes, nekem akkor volt ilyen, amikor az USA-ban voltam, vagy amikor az UK-ban vagyok hehe. Azért, mert ott nem csak appot, hanem zenét, meg könyveket is lehet venni ugye
Nem csatlakozol valami proxyhoz véletlenül?
Vagy lehet, hogy tényleg megnyitják kis hazánkban is a vásárlást
-
FearTomi
őstag
válasz
mcsabi84 #4162 üzenetére
én a swypeot nem használom, szóval a billentyűzetet hagytam magyaron, de a nyelv, az angol. Azért is, mert a Defy-t is angolul használtam, mert ugye az elején csak angol volt rajta és megszoktam. Próbáltam áttérni a magyarra, de nagyon idegesített, hogy semmit sem találok:S
-
twine
veterán
válasz
mcsabi84 #2798 üzenetére
pfff az brutál.....
rá voltam gerjedve,,és gondoltam "kerül amibe kerül",,,,"de na de naaaaa........"
Ne őrüljünk már meg,,,1/4-ét fizessem ki a telefonnak egy töltőre
mhmmm....ha rajtam múlik ott roh@d rájuk....
(Ezért a pénzért kétszer cseréltetek benne aksit, meg egyszer töltőcsatit a telefonon)
-
assemble
addikt
válasz
mcsabi84 #2570 üzenetére
Azt azert be felejtsuk el, hogy a Google elsosorban szolgaltatasokat nyujt, es ebben abszolut a toppon vannak, nem nagyon versenyez veluk senki. Hardverek/telefonok ertekesiteseben meg viszonylag amatorok, nem reg kezdtek, es fel eve megjelent N7-ig nem is igazan volt semelyik cuccukra igazan komoly kereslet. Hosszutavon nyilvan illik majd profibba valniuk ezen a teren is.
A Facebook pedig az elsodleges tevekenysegeben is elegge ratyi... -
szponzor
senior tag
válasz
mcsabi84 #2570 üzenetére
Én is most írtam a DigitalBridge-nek, hogy inkább küldjék vissza a pénzem, aztán lehet, hogy egy Xperia Z lesz belőle, vagy várok még a FullHD-s újdonságokra, talán a következő Nexus-ra.
A gariztatás és az itteni akksis problémák is elrettentenek tőle, pedig tetszene a telefon és Nexus S tulajként csak egy másik Nexus-ra akartam váltani...de hát az nem elérhető. -
kevepapa
aktív tag
válasz
mcsabi84 #2482 üzenetére
Ne add fel! Nekem csütörtökön reggel 10 kor járt le a 6 hét,és tegnap este 11 kor (!) le is emelték le a lóvét a kinti cimborám számlájáról. Ma semmi nem történt csak átírták a vásárlás idejét 17. ére----> szóval elvileg holnap ki kellene nekik szállítaniuk (+2 nap), vagy legislegkésőbb hétfőn! Nagyon-nagyon reménykedek...ha már levették a zsetont talán nagy baj nem lehet. Bár az előzményeket ismerve lehet se pénz se telefon forgatókönyv is a végén...
-
FearTomi
őstag
válasz
mcsabi84 #2269 üzenetére
Az angoloknak semmi közük ehhez, Írországból jön a telefon! És mint tudjuk amíg a németek felfogása: "basszus elcsesztük, minél előbb javítsuk ki a hibát, hogy ne forduljon többet elő!", addig az íreké: "basszus, elcsesztük, na nem baj, majd holnap megpróbáljuk megoldani."
-
Peddy789
őstag
válasz
mcsabi84 #2258 üzenetére
hat sajnos németből csak havonta jön/megy rokon, és kétlem hogy hónap végéig megérkezne teló, meg ahogy olvasom hogy vannak azért gondok kártyákkal stb hát én nem akarok gondot, és a jelen árfolyam melett a digitalbridge ára nagyon nagyon szuper
úgyhogy sajnos marad az angol vonal
-
Peddy789
őstag
válasz
mcsabi84 #2255 üzenetére
Hja csak ugy okoskodok hogy lehet ok gyakrabban nezik, esha in stockra valt azonnal rendelik is. Mig ha aznap utalom amikor latom h van raktaron akkor mire csekoltatjak hogy atment a penz stb csak ha egy fel napba telik is atcsuszok az 1-3 hetbol az 5-vegtelenseg idointervallumba. Hulyeseg? Vagy mi a velemeny?
-
djgeg
őstag
válasz
mcsabi84 #2220 üzenetére
Hát ilyen kis mennyiségű eladás után elgondolkodik az ember, hogy most mi a tök van? Miért nem gyártanak? Miért nincs már x millió eladott példány? Lenne rá kereslet.
LG vagy a Google miatt? Szar volt a szerződés? Nem készültek fel? Ezeket már rég orvosolni lehetett volna!
Akkor mire várunk még mindig?
Lassan 1.5-2 hónapja megrendelt telefonom még mindig nincs itt? WTF?Ezek tután totál el tudom hinni hogy már a Nexus 5 ről tárgyalnak/koncentrálnak!
És időben ott is vagyunk. Több mint 3 hónapja jelent meg! 3 hónap múlva bejelentenék az 6 hónap. és még 1-4 hónap a megjelenés. Akkor miről beszélünk??
Pont időben lenne már!
Az, hogy arra koncentrálnak az nem azt jelenti, hogy 1-2 hónap mulva kijön....Ezek nem ilyen hipp hopp dolgok ha most neki állnának nulláról hogy nincs tervük akkor több mint 1 év. Ehhez képest szerintem a nyár és november között reális egy Nexus 5.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
mcsabi84 #2061 üzenetére
Szerintem a boot idő (és boot animáció) az a dolog, amely a legkevésbé sem számít a mai telefonoknál. És nem csak azért, mert az android nem ébreszt kikapcsolt állapotban (kivétel valami kínai modell, de nem jut eszembe a neve), hanem mert abszolút felesleges kikapcsolni.
-
grecki
csendes tag
-
Pompi
nagyúr
válasz
mcsabi84 #2007 üzenetére
Ez nem fejlemény, hanem pletyka és találgatás.
Van ugye a topik az xda (fujj) ami a sorozatszámokat figyeli és ez alapján a legyártott mennyiséget (itt is volt már róla szó korábban). Nos most úgy tűnik közel vagyunk a fél millió legyártott példányhoz, és a napi 20 ezer legyártott mennyiséghez. [link] -
Pompi
nagyúr
válasz
mcsabi84 #1896 üzenetére
Van ez a christoff_el, ő ahogy visszaolvastam a Play-ről rendelte. És van egy másik ez a Killuminati91, na ő nem tudom honnan rendelte, nem néztem vissza.
-
Pompi
nagyúr
válasz
mcsabi84 #1794 üzenetére
Itt nem változott semmi. Ma jár le az 5 hét, jó, ha a december 6-ot nézem, akkor csütörtökön.
dec. 6
Google Commerce Ltd megkapta megrendelését.dec. 4
Ön rendelést adott le itt: Google Commerce Ltd, ekkor: dec. 4. A Google Wallet másolatot küldött erről a nyugtáról xy@gmail.com részére.Tegnap este óta várok a supportos csóka válaszára. Pedig már megörültem, hogy eljutottam valakihez akitől megtudok valami érdemit amikor nem generált e-mailt kaptam válaszul.
"If you need further assistance please feel free to respond to this email."
Csak hát válasz nem jön rá.
Burleszk. Ez is XDA-ról van, és milyen igaz:
"I'm surprised the media hasn't picked up on this more than they have actually."
-
Szelley
senior tag
válasz
mcsabi84 #1733 üzenetére
Ne legyen újra Samsung?! 24+2 hónap Prémiumgarancia? Ráadásul spec. én 1000-szer jobban örülök egy olyan "recés" hátlapnak mint sgs2 vagy galaxynexusnál, mint egy ilyen üvegáhátlapnak. Lehet nem kelt akkora prémium érzetet, de közel nem olyan sérülékeny! Én a gari miatt nem érzem az 'instant-get' feelinget. Van rá 12 hónap, akármi történik vele, hurcolhatod ide-oda 2-3hétig és vagy megcsinálják vagy nem. Samu esetében meg ha kell alaplapot meg kijelzőt cserél a TE házadban ELŐTTED 30perc alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest