- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slukkica
őstag
Nekem most így tetszik. Most csináltam én is.
-
-
zorromoto
senior tag
Nekem Crdorid van fenn jelenleg.Eddig egész jó ,bár kevesebbet tud mint a PA az biztos
#15689) Endless : nekem is elöjött ez a jelenség és nem tudom miért.Eszerűen nem regál a telepít gombra.
meg most nem telepűl az új kamera sem.
Más: Tudja valaki hogy milyen beállítás kell ahhoz hogy alapjáraton csak 1 mag fusson ? Megnéztem monitorral és az alap kernel úgy működik .Most feltettem franco-t és ott mindig 2 mag fut alapon is.
-
TomPack
őstag
Az én kollegám meg annyira kiábrándult az androidból, hogy hiába mutattam neki, nem is érdekli, ő bezony iPhone 4 -et fog venni. Most egy Sony Xperia P-vel küzd a JB frissítés után vagyunk, de nem az igazi.
Neki vagy alma kell, vagy Sony. Mert a Sony kuva jó videót csinál.
Na innentől kezdve már támogattam a döntésében. Lehet ez lesz neki a legjobb az életében. -
HardRic
addikt
Én nem is a gyorsaság miatt mókoltam szét a megvétel után fél órával, hanem azért mert borzasztóan fakó volt a kijelző. Fakóbb, mint az iPad mini, ami nem éppen az élénk színekről híres. Franco kernellel nagyon szépen helyreigazítottam, ennyire szép kijelzőt még nem láttam. Miért nem így adják ki?
-
zezoka
őstag
Lényeg, hogy pormentes helyen csináld, mert hiába tiszta a kijelző, és hiába épp most húztad le a fóliát a fóliáról, ha egy porszemcse is bekerül, akkor már fújhatod. Azt nem lehet kitolni. Ha meg már le kell venni, megpucolni, akkor vége is... (Én szobában próbáltam, de valahogy bejutott 2 porzsemcse, megpróbáltam lemosni a port a fóliáról, de felesleges volt, csak szarabb lett - aztán azóta sincs fólia, és azóta seincs karc sem)
-
FearTomi
őstag
A GG2-nek nem feltétlenül kell örülni
A GG2 vékonyabb mint a GG1, viszont a karc és törésállósága nem annyival jobb mint amennyivel vékonyabb, ezért jobban is törik...igaz, hogy egy fokkal jobb a karcállósága, ezért szerintem fólia nem kell, de a leejtéseknél sajna kevesebb esély van arra, hogy túléli.
-
trance89
őstag
mind2 GG2, semmivel sem karcolódik jobban mint a gnex lotus glass-a, az pedig nálam nagyon jól bírta a strapát, most tesóm nyírja mindenféle tok és fólia nélkül (zsebben hordja), semmi hajszálkarc
inkább gondolkodj el egy ilyenen: [link]
nekem ma jött meg és tényleg olyan jó mint amilyennek írták, elölről is védi a kijelzőt mert az oldalainál kb 0,5 a tetején/alján pedig kb 1mm-t magasodik ki
fóliát pedig soha nem raknék rá mert csak elszarja a képminőséget, a telefon külsejét szintén nem kicsit -
Worlon83
aktív tag
Nálam nincs gond a képernyővel.
Azt pedig ne felejtsük el, hogy a Samu képe nem szebb, hanem eltúlzott színeket használ. Ez gyakorlatilag minden termékükre igaz. A színhűség 0. Lehet jobban néz ki rajta egy film, játék, de pl. grafikai munkákra használhatatlan az összes Samsung termék.
Ha megnézed egy nem (annyira) csaló monitorral, akkor jössz rá, hogy Samsung "szebb" de mégse stimmel valami, ennyire kék ég nincs, ahogy ennyire zöld fű se. -
FearTomi
őstag
"Nem olyan szép" ez szubjektív dolog! Szerintem szebb, mint a samoled, mert nincsenek vibrákló színek...persze van aki a samoledre esküszik. Amúgy az egyik kollega múltkor írta, hogy neki mintha beégett volna a kijelző, de ez egyéni hiba volt, a neten sem találtunk rá másik példát.
-
FearTomi
őstag
Melegszik, de nem jobban mint bármelyik másik teló amiben 4 mag + egy viszonylag jó grafikus gyorsító dolgozik. Akár mennyire melegedett fel, soha az életbe nem fagyott nekem még le emiatt, sőt, egyáltalán nem fagyott még le a teló
Amúgy nem nehéz újraindítani bármennyire is fagy le, power gomb hosszan nyomva bármilyen fagyásos helyzetből kihúzza a telefont.
Custom romokról nem tudok mit nyilatkozni, mert annyira bejött a gyári, hogy eszembe sem jutott romot cserélni, de még rootolni sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tenisz topic
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged