- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz Quasi_modo #24 üzenetére
letilthatod, hogy ne használja a netet egy program sem, nem vagy köteles ilyen csomaggal venni a csúcskészülékeket. továbbra is szabad vagy.
Csak van a másik oldal: olcsóbban, a telefon teljes tudását ténylegesen kihasználva is hozzá lehet majd jutni a készülékekhez, ha vállalsz mobilnetet. ha emiatt te korlátozva érzed magad...[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Quasi_modo #21 üzenetére
nem is használom, ne félj.
attól még igaz, symbainos készüléken én sem élvezném és érteném meg ezeket a dolgokat, ehhez kényelmesebb, könnyebben és gördülékenyebben használható rendszer kell. ezért jó az android. -
legiaap
félisten
válasz Quasi_modo #21 üzenetére
Én is szoktam vitázni joey20-al,de most neki adok igazat.
Ez a jövő és a symbian ettől most igencsak el van maradva.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
joey04
titán
válasz Quasi_modo #17 üzenetére
Akkor mi a fenét csinálsz rajta, telefon sms meg még mi? főleg ilyen mostanában terjedő hatalmas kijelzőkkel? max filmet nézel rajta. Nagyon helyes, hogy a drágább modellek egész elfogadható áron jönnek korrekt netcsomagokkal. mert bizony nem hülyeség, net nélkül nem sokat érnek ezek a csodakütyük.
Elhiszem hogy neked egy symbian féle szörnyűséges böngészőn kínszenvedés a netezés, az android böngészője nagyon kellemes. Már.már iphone szintű, van amiben még jobb is. Én este már nem is ülök gép elé, inkább mobilról nézek fel.
Persze, másodlagos, de egy ilyen kütyünek kell és kész, így lesz használható, így lesz egész. ez a jövő, ha tetszik ha nem.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Quasi_modo #4 üzenetére
van egy offline navi is. ha nincs mobilnet, van más lehetőséged.
más kérdés, hogy egy mai csúcskészülék semmit nem ér mobilnet nélkül. Minden szolgáltatása kapaszkodik a netbe. Legyen az mailek kérdezése, twitter, facebook, időjárás, részvények, youtube stb stb stb -
törölt tag
válasz Quasi_modo #4 üzenetére
aki nem akar mobilnetet használni, az egyszerűen nem használja ezt a cuccot. van offline navigáció is androidra, volt nem olyan rég cikk róla itt az arénán.
amúgy ha elterjednek a (relatív) olcsó korlátlan internet csomagok, akkor ez sem lesz nagy probléma. ahol meg nincs hsdpa az országút mellett, ott valószínűleg a térkép sem olyan bonyolult, hogy sok adatforgalmat igényeljen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel