- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Shim
őstag
válasz 8nemesis8 #28 üzenetére
Rá kell dugni szivargyújtóra és meg van oldva a lemerülős "probléma" .
Mobilnet állandó használatára néhány gondolat:
• nem feltétlenül a magyar piac volt a cél, hanem az egyesült államokbeli, ahol most már a huszonvalamennyi mbps hálózatot vezetik be, többet keresnek az emberek, jobb szolgáltatói csomagok érhetők el
• elképzelhető, hogy kisebb felbontású változatot tölt le, kevésbé terhelve a hálózatot és a pénztárcát
• azt se tartom kizártnak, hogy WiFi-n le lehet tölteni előre részleteket (vagy majd későbbi fícsörként)
[ Szerkesztve ]
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
8nemesis8
veterán
Hát ez nem örvendetes a folyamatos forgalom generálása, illetve még a hálózati kommunikáció miatt a telefon is gyorsabban merül le.
-
kzoltann
aktív tag
-
joey04
titán
válasz Quasi_modo #24 üzenetére
letilthatod, hogy ne használja a netet egy program sem, nem vagy köteles ilyen csomaggal venni a csúcskészülékeket. továbbra is szabad vagy.
Csak van a másik oldal: olcsóbban, a telefon teljes tudását ténylegesen kihasználva is hozzá lehet majd jutni a készülékekhez, ha vállalsz mobilnetet. ha emiatt te korlátozva érzed magad...[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
Ez a jövő
Ha az a jövő, hogy ha kell ha nem hozzá legyek láncolva az internethez, akkor nekem ez a jövő nem tetszik. Mert hogy ilyesmire céloztam. Azt hittem mindenkinek átment.
Nekem az olyan jövő tetszik amikor én választom meg, hogy akarok-e éppen csatlakozni.
Szabadnak születtem, meg ilyesmi...valami
-
joey04
titán
válasz Quasi_modo #21 üzenetére
nem is használom, ne félj.
attól még igaz, symbainos készüléken én sem élvezném és érteném meg ezeket a dolgokat, ehhez kényelmesebb, könnyebben és gördülékenyebben használható rendszer kell. ezért jó az android. -
legiaap
félisten
válasz Quasi_modo #21 üzenetére
Én is szoktam vitázni joey20-al,de most neki adok igazat.
Ez a jövő és a symbian ettől most igencsak el van maradva.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Quasi_modo
nagyúr
symbian féle szörnyűséges böngészőn kínszenvedés
Nem beszéltem a böngészőről, csak általában a mobilról való netezésről. Te meg nem bírtad ki ismét hogy ne bökj egyet a Symbianba. Ha nem tetszik, hát nem használod.
Ehh... Sosem fogunk egyetérteni. Majd elviselem valahogy...[ Szerkesztve ]
valami
-
joey04
titán
válasz Quasi_modo #17 üzenetére
Akkor mi a fenét csinálsz rajta, telefon sms meg még mi? főleg ilyen mostanában terjedő hatalmas kijelzőkkel? max filmet nézel rajta. Nagyon helyes, hogy a drágább modellek egész elfogadható áron jönnek korrekt netcsomagokkal. mert bizony nem hülyeség, net nélkül nem sokat érnek ezek a csodakütyük.
Elhiszem hogy neked egy symbian féle szörnyűséges böngészőn kínszenvedés a netezés, az android böngészője nagyon kellemes. Már.már iphone szintű, van amiben még jobb is. Én este már nem is ülök gép elé, inkább mobilról nézek fel.
Persze, másodlagos, de egy ilyen kütyünek kell és kész, így lesz használható, így lesz egész. ez a jövő, ha tetszik ha nem.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Az első dolog, hogy egyre jobban teret nyernek az érintős készülékek. Aki ilyen készüléke vesz, az jobb ha köt rá valami netet is, vagy olyan díjcsomagba lép, mert úgy van értelme az egésznek. Ezért én ezt jó ötletnek tartom.
Viszont az biztos, hogy csak olyan helyeken lehet használni normálisan, ahol gyors a net. Mert ha nem akkor elég sokat kell várni míg betölti a térképet.
Igazából az lenne a legjobb, ha a StreetView funkció mindenütt elérhető lenne.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
plus44
veterán
Nekem tetszik, kérdés mennyi adatforgalmat generál.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Quasi_modo
nagyúr
egy mai csúcskészülék semmit nem ér mobilnet nélkül
Ne haragudj, de ez így hülyeség. Nem mindenki van rászorulva, hogy 5 percenként nézze a mailjait. (Aki akar valamit sürgősen akár fel is hívhat) Nem beszélve róla, hogy szerintem a mobil kijelzőjén netezni egy kényszermegoldás, de semmiképpen nem helyettesíti a PC monitorát.
Jó dolog a mobilnet, de csak mint másodlagos megoldás.
Minden szolgáltatása kapaszkodik a netbe.
Talán azért nem mind.valami
-
joey04
titán
válasz Quasi_modo #4 üzenetére
van egy offline navi is. ha nincs mobilnet, van más lehetőséged.
más kérdés, hogy egy mai csúcskészülék semmit nem ér mobilnet nélkül. Minden szolgáltatása kapaszkodik a netbe. Legyen az mailek kérdezése, twitter, facebook, időjárás, részvények, youtube stb stb stb -
fairi
addikt
és ha külföldre akar menni az ember és ott navigálni?
USA-ban ez a probléma nincs,roamingköltségek nincsennek..
De ha átlépem a határt még ha van mobilnetelőfizetésem nem lesz gáz roaming?Másik mennyi adatot ehet?
-
sputnick
tag
de mi van, ha én ezt akarom használni offline.
készíthetnének egy olyan verziót, amivel le tudom tölteni a netről pl magyarország térképét/poi adatbázisát/stb egy méretes memóriakártyára, frissíteni meg lehetne neten keresztül.
bár kérdés, hogy hány gb lenne a teljes országThink.
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #4 üzenetére
aki nem akar mobilnetet használni, az egyszerűen nem használja ezt a cuccot. van offline navigáció is androidra, volt nem olyan rég cikk róla itt az arénán.
amúgy ha elterjednek a (relatív) olcsó korlátlan internet csomagok, akkor ez sem lesz nagy probléma. ahol meg nincs hsdpa az országút mellett, ott valószínűleg a térkép sem olyan bonyolult, hogy sok adatforgalmat igényeljen. -
Shim
őstag
Itt élőben nézhető a TomTom és a Garmin részvényeinek esése a bejelentés óta
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
atike
nagyúr
Szép és jó, bazi nagy lökést ad majd az Androidnak, de tényleg akkortól lesz ez igazán buli ha offline is működik!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz RandomGosu #1 üzenetére
Pontosan. Mi van ha valaki nem akar mobil netet fizetni? Akkor mégsem ezt használja.
Itt a nethasználatot akarják rám erőltetni. (Ráadásul az országúton sok helyen nincs szélessáv) Emlékeztet egy másik cégre.[ Szerkesztve ]
valami
-
GGGBR
tag
egy cikk: törölve, érdemi információt nem tartalmaz
ha ezt megcsinálják, akkor az Android lesz a király...
[ Módosította: Gubro ]
I LOVE THIS GAME
-
kaller1
veterán
válasz RandomGosu #1 üzenetére
Gondolom csak lesz egy alap térkép,amire csak rátölt dolgokat,az meg nem olyan vészes.
.::> <::.
-
RandomGosu
senior tag
lehet hogy a navigáció ingyenes, de tudtommal a googlemaps folyamatosan tölti a térképet, szóval nem lesz olcsó a kihasználása. A videón még a ,,fejlesztő" is megemlitette hogy a folyamatos net szükséges, tehát "ingyenes navigáció" nem lesz olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest