- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
200 mm-ig megy bele hűtő, szóval a kilós monstrum belefér, ezzel nincs gond.
Nézegettem azt a GIGA lapot is, csak kevés rajta a venti csatlakozó (2 db, CPU fan included), és túl sokat kéne Y-kábelezni, meg elvileg az ASRock (pláne a ROG) VRM-je jobb - ami az R7 2700-nál már többet számít.
Időközben becsúszott egy B) verzió is:
lap: ASUS ROG Strix B450-I Gaming
CPU: AMD Ryzen 7 2700
cooler: Scythe Mugen 5 PCGH Edition
RAM: 2 x 8 GB G.Skill Ripjaws V DDR4-3600 CL19
VGA: Asus ROG Strix GeForce GTX 1660 Ti OC
SSD1: 512 GB Patriot Viper VPN100 M.2 NVMe
SSD2: 250 GB Intel S510
ház: Phanteks Enthoo Evolv ITX Red
táp: Corsair RM650x
fan: 3 x Noctua P14s redux-1200 PWM
ASRock helyett ROG lap, Pulse RX 5700 helyett ROG 1660 Ti OC, Crucial MX500 helyett Patriot VPN100 - az ár uszkve ugyanannyi.
Nyugaton a helyzet fokozódik. -
kolopele
nagyúr
Nem érzek lassulást, legalábbis messze nem olyan szinten mint az híresztelik. Legutóbb 2 fps - sel volt kevesebbem az AC benchmark alatt ha be volt a HT kapcsolva. Netbankon keresztül meg pénzt ellopni úgy, hogy ne vegye észre az ember nem olyan egyszerű, de szerintem ezzel te is tisztában kell legyél.
-
<Lacy85>
addikt
"Akkor mi a francért volt szükség átvenni az Intel fanboyok szóhasználatát?"
Nem igazán szoktam processzoros cicaharcokat olvasgatni, szóval nem tudtam, hogy ez a szava járásuk."Az hogy nem csináltál segget a szádból, azt jelenti, hogy téged eddig sem zavart ha pár százaléknyi előnyt "elpicsázásnak" meg "legyalázásnak" aposztrofáltak?"
Miért zavart volna? Felőlem úgy nevezi mindenki, ahogy akarja. -
<Lacy85>
addikt
Nem fanboy-kodok, és főleg nem csinálok segget a számból.
Nem is húztam egyik oldal felé sem soha. Mindig azt veszem, ami épp aktuálisan jobban megéri.
Ezért lett év elején RX 580 (1050Ti árban kaptam 1060, 1660, vulkan alatt 1070 teljesítményt),
most pedig azért lett Ryzen, mert jelenleg ár/érték arányban verhetetlen.
Felesleges lett volna 8, 9. gen i7-et, vagy i9-et venni. Egy 9900K-val sem lenne több FPS-em a GPU limit miatt.
Amivel játszok PC-n, meg amire kell (1080p@60-75Hz), arra meg az RX 580 is bőven sok. -
kolopele
nagyúr
Az autóm sokkal többe került
Egyébként meg nem érzem hogy szívatna az Intel ezekkel a biztonsági résekkel, főleg mert a HT általában ki van kapcsolva, jelen állás szerint nincs szükség igazán 8 magnál többre, főleg 4K - n, amikor meg szükségem van rá kikapcsolom ezeket a lassító foltokat, mivel értelmetlen. Hosszú évek óta megvan már ez Intelnél, és még senkiről nem lehetett hallani olyat hogy emiatt lopták volna el a milliárdjait. Mondjuk olvastam már olyan kommentet hogy több százezerrel károsítottak meg egy úriembert a HT miatt, csak az volt a gond hogy egy I5 - ös volt a proci. Ennyit erről. -
kolopele
nagyúr
Azért, ha azt nézem hogy az a gyárilag agyon OC - zott 2060S Aorus, ami még nálam van is 225W max fogyasztással bír mint egy 580, szerintem elég durva, ugye nem kis teljesítménybeli különbség van a kettő között. Az 5700 Pulse viszont meglepett, 170W - nál nem kért többet, csak ott sajna egyéb problémákba ütköztem a tesztelgetés során, ami inkább driveres mintsem a kártya bűne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest