- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Green
tag
Akármit is mondasz, singleben elég az az fps! Multiban természetesen meg mindig mediumra tolok mindent, mert ott többet számít a sebesség,a látványvilágnál. A vsynch-et meg mi a búbánatért kapcsolod be? felesleges fps pazarlás, bár te tod, a játék 80 %-ában meg úgysem azt fogod nézegetni, hogyan "törnek" el az objektumok élei. Na tényleg off
-
Mr. Green
tag
"szörnyen lassú és elavúlt 1950pro"
Hát szerintem ez így ebben a formában nem teljesen fedi a valóságot! Most a CrySis-től tekintsünk el. Az összes játék ami eddig megjelent, az x1950 pro 1280x1024 viszi őket maxon akadás nélkül (ha van alatta 2GB ram, meg egy jó proci), tudom mert nekem is ilyen vga karim van. Úgyhogy azért nem annyira szőrnyen lassú. Elavultnak lehet, hogy 1 picit elavult mert nem tud dx10-et (hovatovább dx10.1-et), de őszintén: (most vegyük elő a CrySis-t, a dx 10 miatt) A mostani dx10-es karcik sem elegek neki, szóval akkor azok is lassúak? Nevetséges!
-
Mr. Green
tag
Szeretettel várjuk majd a teszteket! Remélem ez az új széria kihúzza majd az amd-t a mostani lehetetlen helyzetéből, bár ez elsősorban a teljesítménytől fog függni, mert ahogy elnéztem az árak rendben lesznek, ráadásul 55nm-en készülnek így az amd az nvdia karik árai alá be tudja majd lőni. Az nagyszerű lenne ha még sebességben is elverné majd az nvidiát
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest