- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
A prionok egy resze nem is patogen. Egyesek szerint reszt vesznek a memoria kialakulasaban is... Akkor ezek is "hibas" terszerkezetuek?
Fogadjuk el, hogy vannak a prionok egy adott terszerkezettel s ezek kozul az ismert patogen formak kozrejatszanak a normalis feherjek terbeli szerkezetenek megvaltoztatasaban. Ettol meg a hibas proteinek nem lesznek azonosak a kivalto fertozo agenssel. Ha hulyesegeket beszelek, lojjetek le...
Dezz, ha komolyabban erdekel a dolog, kukkants be ide is. -
Eltévedtem volna? Orvosi szakforumot olvasok ?
Az előbb még azt hittem hogy a Geforce kártyákról és a fizikáról van szó, de hirtelen azt vettem észre, hogy már proteinek meg mindenféle DNS (ez legalább van infóban is
) kerül elő...
Amúgy dezz, te mindennek a belső működését így élből levágod?
Néha egy kis processzor belső működés, néha egy kicsit sejtek, rák kialakulás..
-
dezz
nagyúr
Egyébként mivel egy problémás gén (pontosabban allél) idézi elő első körben a torzulást (akár a szintézisnél, akár utólag - ez nem világos előttem), akkor a genetikai kódoltság, ill. utóbbi esetben legalábbis "eredet" is áll...
ps. na, ezt jól kitárgyaltuk.
Igazából csak arra voltak kíváncsi, hogy csak nem van valamilyen alternatív magyarázat?
-
dezz
nagyúr
(Pontosabban talán nem utólag, de mindegy.)
schwartz: A wiki sem írja, hogy ez minden kétséget kizárva bizonyított, sőt nagyon is kiemeli, hogy csak valószínűsített.
"En inkabb azt mondanam, hogy az eltorzult prionok az eredeti formaju proteineket is eltorzitjak."
Én meg azt, hogy "én inkább úgy mondanám".
Mindenesetre ezek a prionok megfelelnek a fehérjék azon definíciójának, miszerint aminosavak peptid kötésű molekulaláncai (tömören fogalmazva).
-
schwartz
addikt
Mondtam regen volt, hogy megprobaltak a fejembe verni...
Azota nem nagyon olvasgattam utana...
A Wiki-ben leirtakat viszont fenntartasokkal kezelnem, tudtommal nem tisztazott pontosan a sokszorosodas, orokitoanyag kizarva. Az teny, hogy a feltekeredes nem megfelelo modon megy vegbe (egyik jellemvonas) s valoszinu, hogy normalis feherjeket is indukalnak hibas terszerkezet felvetelere. (valamilyen modon) En inkabb azt mondanam, hogy az eltorzult prionok az eredeti formaju proteineket is eltorzitjak. -
schwartz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest