- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
medvezsolt #4 üzenetére
Buta amcsi vagyok... Sajnos nem elég buta ahhoz, hogy ne említsem meg, aki egy egész népet megítél és a negatívumot még másra is rá tudja húzni, egy általa elképzelt értékrendszer szerint, annak minimum istennek kell lennie....
-
tDr1v3r
veterán
válasz
LamerGyuri #21 üzenetére
Igen, gonosz a jútúb.
Valószínüleg a feltöltő priváttá tette, tehát csak olyan nézheti meg aki kap róla linket. -
LamerGyuri
senior tag
WTF? Most mi van?
Nekem azt írja ki, hogy privát videó...
Vagy PC-sek meg sem nézhetik...? -
TESCO-Zsömle
titán
Is-is. És gamepad-em is van itthon, mert 1-2 konzolportot PC-n se lehet másképp. Pl a ViceCity után az összes GTA. De a Prototype is kényelmesebb volt úgy, mert arra van optimalizálva.
3-ba és VC-be (4. végigjátszás) 70%-os arányban voltak a fejlövések. Nem is kellett pisztolynál jobb. Egyetlen nyugodt lövés és az ellen feküdt. SA-ba nem tudok úgy meghátrálni, hogy közben lőjek, mert dob a fickó egy hátraarcot és lövi tovább a semmit...
-
Def26
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #18 üzenetére
"Őszintén megvallom, én szándékosságot érzek annak hátterében, hogy a konzol nem támogatja az egeret + bill-t."
Ezt gondolom én is, de már van tökéletes alternatíva ami lagmnetes játékot biztosít. Igaz megkérik az árát, de szvsz nem annyira vészes.
Stratégia játékokkal én nem játszom. Azt viszont nem tartom jó ötletnek, hogy a Diablo 3 megjelenik konzolra.
Volt már otthon boxod amivel 1-2 hétig nyugodtan eljátszottál, vagy csak havernál/ismerősnél próbáltad a konzolt?
-
TESCO-Zsömle
titán
Azért ott vannak még a stratégiai játékok is, illetve az MMO-k.
Őszintén megvallom, én szándékosságot érzek annak hátterében, hogy a konzol nem támogatja az egeret + bill-t.
Nem akarják ők kinyírni a PC-t játékos szemszögből. Sokkal jobban járnak, ha van kell venned egy játékPC-t is a konzol mellé...
-
Def26
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #15 üzenetére
Igen, de ők csak az fps miatt nem váltanak/vesznek konzolt. Az összes többi játékhoz szvsz tökéletes az irányító.
Egyébként a GOW sorozathoz teljesen passzol a kontroller. Én nagyon béna vagyok fps -ben, de GOW -ban jól megy a játék.
-
Ateszzero
őstag
Na nehogymá azér ne vegyünk konzolt mert külön pénzbe kerül az egér+bill használat, vagy mert nem jó kontrollerrel fps-t vagy tps-t játszani.
Egyébként én világéletemben pc-s voltam és fps-es, de pár nap alatt megszoktam a kontrollert. Azt nem mondom hogy gyorsabb vagyok vele mint egér+bil-el, de elég jól megy már.
A horde mód 2.0 meg nagyon jó lett. Eddig is tetszett, de most meg aztán... -
Def26
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
Ez hülye kifogás, Te is tudod.
Én is küzdök még az fps -el, de már útban a segítség*.
*xim3
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
"Me' az emberek zöme nem a Warez miatt tolja PC-n az FPS-eket..."
Ja biztos azert van online Halo3+Reachbe 160-170k ember minden este, es ez pont annyi mintha steames statisztikaban oszeadod az _osszes_ FPS-t. Es ez csak egy franchise, a tobbit ne is emlitsuk. Szal azert ez nagyon nagy tulzas, hogy az emberek zome a billentyuzet+eger tamogatas miatt tolja PC-n az FPS-eket, ugyanis az emberek zome az kontrollerrel FPSezik.
#11 En ertem, hogy mit mondasz, lehet akkor te akartal mast irni. -
Def26
félisten
válasz
BloodyEddie #3 üzenetére
Árakat csökkentett a Microsoft.
medvezsolt: Sajnos amíg ilyen silány eladások vannak pc -n (konzolokhoz képest) nem nagyon lesz ehhez hasonló játék. fable 3 most jött ki pc -re, örülj neki, vedd meg (pénzért), játssz vele és akkor reménykedhetsz, hogy ez egy növekvő tendencia és többen gondolják azt, hogy megcélozzák a PC -t is mint játékplatform.
-
törölt tag
válasz
medvezsolt #4 üzenetére
"Csak a buta Amcsik szeretik akik nem értenek a PChez"
Aki képes ezt leírni, attól nagyon is ciki, hogy bárkit is le mer butázni
-
medvezsolt
senior tag
válasz
BloodyEddie #3 üzenetére
Szerintem meg nem unalmas. Én is Pc-s vagyok és elég szemét dolog, hogy nem tudják kiadni PCre.. Nem tudom, hogy mi az oka, hiszen azért még minden nagy név multi platform. Csak azért nem veszek egy Boxot a GOWért, hogy aztán utána ott prosodjon a masina, semmire se jó. A hardverei már őskövületek. Csak a buta Amcsik szeretik akik nem értenek a PChez
-
BiP
nagyúr
Ha még nem lenne elég unalmas: GoW 2-3-at PC-re!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- BestBuy topik
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest