- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #18 üzenetére
"Őszintén megvallom, én szándékosságot érzek annak hátterében, hogy a konzol nem támogatja az egeret + bill-t."
Ezt gondolom én is, de már van tökéletes alternatíva ami lagmnetes játékot biztosít. Igaz megkérik az árát, de szvsz nem annyira vészes.
Stratégia játékokkal én nem játszom. Azt viszont nem tartom jó ötletnek, hogy a Diablo 3 megjelenik konzolra.
Volt már otthon boxod amivel 1-2 hétig nyugodtan eljátszottál, vagy csak havernál/ismerősnél próbáltad a konzolt?
-
Def26
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #15 üzenetére
Igen, de ők csak az fps miatt nem váltanak/vesznek konzolt. Az összes többi játékhoz szvsz tökéletes az irányító.
Egyébként a GOW sorozathoz teljesen passzol a kontroller. Én nagyon béna vagyok fps -ben, de GOW -ban jól megy a játék.
-
Def26
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
Ez hülye kifogás, Te is tudod.
Én is küzdök még az fps -el, de már útban a segítség*.
*xim3
-
Def26
félisten
válasz
BloodyEddie #3 üzenetére
Árakat csökkentett a Microsoft.
medvezsolt: Sajnos amíg ilyen silány eladások vannak pc -n (konzolokhoz képest) nem nagyon lesz ehhez hasonló játék. fable 3 most jött ki pc -re, örülj neki, vedd meg (pénzért), játssz vele és akkor reménykedhetsz, hogy ez egy növekvő tendencia és többen gondolják azt, hogy megcélozzák a PC -t is mint játékplatform.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest