- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #18 üzenetére
"Őszintén megvallom, én szándékosságot érzek annak hátterében, hogy a konzol nem támogatja az egeret + bill-t."
Ezt gondolom én is, de már van tökéletes alternatíva ami lagmnetes játékot biztosít. Igaz megkérik az árát, de szvsz nem annyira vészes.
Stratégia játékokkal én nem játszom. Azt viszont nem tartom jó ötletnek, hogy a Diablo 3 megjelenik konzolra.
Volt már otthon boxod amivel 1-2 hétig nyugodtan eljátszottál, vagy csak havernál/ismerősnél próbáltad a konzolt?
-
Def26
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #15 üzenetére
Igen, de ők csak az fps miatt nem váltanak/vesznek konzolt. Az összes többi játékhoz szvsz tökéletes az irányító.
Egyébként a GOW sorozathoz teljesen passzol a kontroller. Én nagyon béna vagyok fps -ben, de GOW -ban jól megy a játék.
-
Def26
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
Ez hülye kifogás, Te is tudod.
Én is küzdök még az fps -el, de már útban a segítség*.
*xim3
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
"Me' az emberek zöme nem a Warez miatt tolja PC-n az FPS-eket..."
Ja biztos azert van online Halo3+Reachbe 160-170k ember minden este, es ez pont annyi mintha steames statisztikaban oszeadod az _osszes_ FPS-t. Es ez csak egy franchise, a tobbit ne is emlitsuk. Szal azert ez nagyon nagy tulzas, hogy az emberek zome a billentyuzet+eger tamogatas miatt tolja PC-n az FPS-eket, ugyanis az emberek zome az kontrollerrel FPSezik.
#11 En ertem, hogy mit mondasz, lehet akkor te akartal mast irni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest